fbpx

Wat is er nodig om op de eerste positie van Google te komen?

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam maakt jouw website vindbaar

Group of people

Meer potentiële klanten op jouw website. Dat is jouw droom. En dat kan. ‘Gratis zelfs!’ Met behulp van zoekmachines als Google en Bing. Door gebruik te maken van jouw eigen websitepagina’s. Dat is zoekmachine optimalisatie of ook wel SEO genoemd.

Zoekmachine optimalisatie is dé strategie om op (middel)lange termijn meer websitebezoekers op je website welkom te heten. Want dat staat er te gebeuren zodra jij investeert in zoekmachine optimalisatie in Rotterdam.

Zoekmachine optimalisatie is ‘slechts’ een middel en geen doelstelling op zichzelf. Want websitebezoekers verwelkomen op jouw website zorgt niet direct voor omzet. Als jij ze verwelkomt moeten zij overtuigd worden om met jou in zee te gaan. Hoe we dat doen? Dat noemen we conversie optimalisatie. Daar later meer over.

Wil jij zonder deze landingspagina te lezen weten hoe Seobureau met behulp van zoekmachine optimalisatie jouw websitebezoekers aantallen laat toenemen?

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam zorgt dat iemand die een vraag heeft over jouw product of dienst op jouw website terecht komt

Met behulp van zoekmachine optimalisatie in Rotterdam willen wij het volgende voor jouw bedrijf bereiken:

  • Dat potentiële klanten jouw website zien bij een vraag aan een zoekmachine (als Google) die direct te maken heeft met de producten of diensten van jouw bedrijf.
  • Dat ze jouw website niet alleen zien. Maar dat ze klikken op jouw websitepagina’s.
  • Dat ze jouw websitepagina’s lezen.
  • En aan de hand van jouw websitepagina’s een actie op jouw website ondernemen. Niet altijd meteen vandaag. Maar dat ze uiteindelijk een actie ondernemen die direct of indirect geld oplevert.

Bij zoekmachine optimalisatie gaat het om gevonden worden. Want wordt jouw bedrijf op zoekmachines beter gevonden? Dan is de kans groot dat jouw bedrijf door potentiële klanten gevonden wordt die een product willen kopen of een offerte willen aanvragen.

Ben jij al vindbaar voor jouw potentiële klanten?

Maak jouw website vindbaar

Waarom waardeert Google onze teksten en verhalen?

Omdat onze teksten en verhalen ingaan op de behoefte van jouw potentiële klant. Dit doen we met behulp van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en in te gaan op echte vragen van jouw klanten. Onze teksten zijn geen verkoopverhalen. Het zijn verhalen die zichzelf verkopen. Omdat ze informatie geven. Omdat ze vragen beantwoorden. Omdat de situaties en de voorbeelden van de teksten herkenbaar zijn voor potentiële klanten. En uiteindelijk wordt er in de tekst een realistische oplossing geschetst. Een oplossing in de vorm van een product of een dienst waar een potentiële klant wat aan heeft en wat mee gaat doen.

Want dit zijn stap voor stap onze resultaten van zoekmachine optimalisatie in Rotterdam voor jouw bedrijf

  • Stap 1: meer websitebezoekers
  • Stap 2: de juiste websitebezoekers
  • Stap 3: actieve websitebezoekers
  • Stap 4: geen websitebezoekers maar (potentiële) klanten.

Zo is zoekmachine optimalisatie een onmisbaar onderdeel van het succes en het voortbestaan van jouw bedrijf. Want we kunnen allemaal niet meer zonder Google. Jij niet. Ik niet. En jouw potentiële klant ook niet.

Wij zijn jouw ervaren online marketingpartner in de volgende branches

Je besteedt jouw online marketing graag uit aan een marketingbureau die jouw branche goed snapt. Jouw doelstelling is met online marketing meer klanten te krijgen uit de omgeving van Rotterdam. De afgelopen jaren hebben wij veel gewerkt voor en met bedrijven uit de volgende branches:

Group of people

Wat zijn de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Ben jij op zoek naar een zoekmachine optimalisatie bureau? Dan ben je bij Seobureau aan het juiste online adres.

Seobureau kan jouw bedrijf helpen om jouw bedrijf online op de kaart te zetten. Op de hele online (Nederlandse) kaart.

Of je nu rustig aan wilt beginnen met een klein SEO-budget. Of je uitgebreid en groots wilt knallen met veel landingspagina’s en veel (dure) backlinks. Wat jouw budget en doelstelling ook is: stap voor stap kunnen wij met behulp van een van de hulpmiddelen van online marketing (zoekmachine optimalisatie) jouw online doelstelling gaan halen.

Specifieke branchekennis voor zoekmachine optimalisatie van jouw website?

Neem contact op
1