1362SEO

Winstgevende Google Ads campagnes

Campagnes op basis van data - Inclusief advies voor conversie optimalisatie - gericht op omzetgroei

Optimaal resultaat uit Google Ads

Of je nu al jaren adverteert en benieuwd bent naar je onbenutte potentieel, of dat je nog moet starten. Met onze aanpak weet je zeker dat je Google Ads campagnes winstgevender worden.
Optimale begeleiding

Optimale begeleiding

Heldere communicatie
Weten waar je staat en hoe we dat gaan verbeteren.
Strategische aanpak
We zijn flexibel maar hier even niet. Gedegen onderzoek is altijd de basis.
Daverend succes
Een goed rendement op jouw investering.
In 3 stappen naar resultaat

In 3 stappen naar resultaat

1
Marketingplan
We onderzoeken je doelgroep, website en formuleren je boodschap. Zodat jij precies weet waar je het beste de volgende marketing euro kunt investeren.
2
Implementatie
We gaan vlot van slag met het opzetten van de kersverse strategie op maat. We houden je uiteraard op de hoogte voor maximale grip.
3
Omzetgroei
Geniet van groeiende zichtbaarheid en een stijgende omzetlijn. Marketing wordt weer een leuk thema tijdens je MT vergadering.
Bekijk prijzen
Website checklist

5 onderdelen voor je website die direct meer sales opleveren

De meeste websites zorgen voor te weinig sales. In deze PDF laten we zien welke 5 onderdelen er niet op je website mogen ontbreken. Maak deze aanpassingen en je website zal meer sales opleveren.

Download checklist

Search Engine Advertising (SEA)

Wat valt er allemaal onder SEA, oftewel Search Engine Advertising? Met betaald adverteren in zoekmachines worden jouw campagnes getoond aan de doelgroep die op jouw producten of diensten zoekt. Dat bieden wij voornamelijk aan via Google Ads, de meest gebruikte manier van SEA wereldwijd. Maar ook adverteren op bijvoorbeeld Bing is een optie.

Met een Google Search campagne zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf bovenaan in de resultaten van Google staat, wanneer een klant op relevante zoektermen zoekt die bij jou passen. Dit is een van de meest effectieve manieren om meteen zichtbaar te worden bij jouw doelgroep en snel resultaat te behalen. Hoeveel dit kost, kan sterk verschillen afhankelijk van de branche en hoeveelheid concurrentie. Met Google Ads in jouw regio bovenaan staan, is uiteraard een makkelijkere opgave dan op landelijk niveau. Wij zoeken het voor je uit, en bieden de beste mogelijke strategie die past bij jouw wensen, kaders en beschikbare budget.

Met een Google Display campagne toon je een visuele advertentie aan relevante doelgroepsegmenten voor jouw bedrijf. In plaats van een tekstadvertentie voor een klant die direct op bijvoorbeeld "vloerbedekking" zoekt, krijgt deze een banner van jouw bedrijf te zien terwijl hij/zij een blog over vloeren aan het lezen is. Zeker voor branding en de online zichtbaarheid en bekendheid van jouw bedrijf, is Display een effectieve methode.

Met Google Shopping toon je direct producten uit jouw webshop bovenin de zoekmachine. Nog een stapje sneller en directer dan een Search of Display advertentie, waar ook weer een eigen manier van targeting bij komt kijken. Benieuwd naar de beste manier om Google Ads voor jouw bedrijf in te zetten? Wij zoeken het graag voor je uit.

Wat is jouw investering?

Benieuwd wat de investering is voor transparante marketing volgens een bewezen stappenplan?
Bekijk prijzen
Onze prijslijst