1450SEO

Social Media beheer

Effectief adverteren op alle populaire platforms - Geavanceerde targeting - Actuele kennis van de nieuwste trends

Resultaat behalen via de platforms waar jouw doelgroep zit

De wereld van social media ontwikkelt zich zo snel dat je het nauwelijks bij kan houden. Met een marketingbureau dat bovenop de nieuwste trends zit, is jouw bedrijf verzekerd van optimale online vindbaarheid.
Optimale begeleiding

Jouw bedrijf in de (online) schijnwerpers

Alle populaire platforms
Effectief adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok en meer.
Geavanceerde targeting
Inzicht in de juiste segmenten en mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken.
Zichtbaarheid en resultaat
Geniet van een sterke online aanwezigheid en duidelijk meetbare resultaten.
In 3 stappen naar resultaat

In 3 stappen naar resultaat

1
Marketingplan
We onderzoeken je doelgroep, website en formuleren je boodschap. Zodat jij precies weet waar je het beste de volgende marketing euro kunt investeren.
2
Implementatie
We gaan vlot van slag met het opzetten van de kersverse strategie op maat. We houden je uiteraard op de hoogte voor maximale grip.
3
Omzetgroei
Geniet van groeiende zichtbaarheid en een stijgende omzetlijn. Marketing wordt weer een leuk thema tijdens je MT vergadering.
Bekijk prijzen
Website checklist

5 onderdelen voor je website die direct meer sales opleveren

De meeste websites zorgen voor te weinig sales. In deze PDF laten we zien welke 5 onderdelen er niet op je website mogen ontbreken. Maak deze aanpassingen en je website zal meer sales opleveren.

Download checklist

Social Media

Social media platforms als Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest zijn een onmisbaar onderdeel van moderne online marketing. Voor veel branches en bedrijven is het hun primaire manier van de doelgroep bereiken, naamsbekendheid genereren en hun producten of diensten op de markt brengen. Maar ook als onderdeel van een grotere marketingstrategie kan social media een zeer effectief onderdeel zijn.

Het landschap van social media is altijd in ontwikkeling. Je hoeft maar even niet op te letten, en er zijn weer talloze nieuwe mogelijkheden opgedoken of oude functies uitgefaseerd. Het juiste marketingbureau is hier uiteraard altijd van op de hoogte, zodat jouw bedrijf verzekerd is van optimale online vindbaarheid.

Heb je twijfels of jouw huidige social media nog wel effect heeft? Of wil je je uitbreiden, maar heb je hier niet de tijd of kennis voor in huis? Wij helpen je er graag mee verder.

Wat is jouw investering?

Benieuwd wat de investering is voor transparante marketing volgens een bewezen stappenplan?
Bekijk prijzen
Onze prijslijst