Meer dan 4 jaar sterke samenwerking

Opdrachtgever:
Van Essen Keukens

'In de afgelopen 4 jaar hebben we gezien wat frequente vindbaarheid en zichtbaarheid bijdraagt aan een stabiele klantenstroom naar onze showroom.' Aldus eigenaar Martin van Essen

Van-Essen-Exclusieve-Keukens_Alkmaar_Webhr_3

Complete online marketing in handen van Seobureau..

In de afgelopen 4 jaar hebben we samen met Van Essen Keukens de switch gemaakt van offline (op papier) naar online. Van (lokale) online vindbaarheid op organisch vlak tot aan adverteren op generieke zoektermen die er voor Van Essen Keuken toe doen.

Daarnaast helpen we ook met online advertising via social media kanalen en dragen we ook bij aan organische groei van de kanalen. Ook begeleiding bij nieuwe 'werken-bij-website' en nieuwe algemene website is onderdeel van de succesvolle samenwerking.

Van-Essen-Exclusieve-Keukens_Nunspeet_Webhr_01
Seobureau

Hoe kom je aan een stabiele klantenstroom in de showroom?

Onze specialisten weten hoe ze jouw klanten meekrijgen in een helder verhaal zodat jouw bedrijf groeit in showroomafspraken.

Maak een afspraak

Mix van SEA, SEO en social media

'In de afgelopen jaren merken we dat het aantal showroombezoekers dat via de website en de social media kanalen is binnengekomen, echt fors gestegen is.' Dankzij de goede samenwerking hebben we op verschillende aspecten van online marketing het aantal brochure aanvragen en afspraken per maand flink kunnen verhogen.

Van-Essen-Exclusieve-Keukens_Leusden_Webhr_32

Wat is jouw investering?

Benieuwd wat de investering is voor transparante marketing volgens een bewezen stappenplan?
Bekijk prijzen
Onze prijslijst