1514SEO

E-mailmarketing

Ervaring met alle populaire platformen - Geavanceerde targeting - Geautomatiseerde funnels voor leads

Doeltreffende mailcampagnes die jouw klanten wél activeren

Jouw doelgroep ontvangt elke dag tientallen marketingmails die rechtstreeks in de prullenbak verdwijnen. Dat kan en moet anders, wij weten hoe je het verschil maakt.
Optimale begeleiding

E-mailmarketing van deze tijd

Ervaring met alle populaire emailplatformen
Uitgebreide campagnes met Mailchimp, ActiveCampaign, MailBlue en meer.
Geavanceerde targeting en segmentatie
Geen massale nieuwsbrieven, maar getargete mails naar de juiste klantenlijsten.
Funnels en automatisering
Geautomatiseerde mailfunnels die jouw leads warm houden en stap voor stap tot aankoop overtuigen.
In 3 stappen naar resultaat

In 3 stappen naar resultaat

1
Marketingplan
We onderzoeken je doelgroep, website en formuleren je boodschap. Zodat jij precies weet waar je het beste de volgende marketing euro kunt investeren.
2
Implementatie
We gaan vlot van slag met het opzetten van de kersverse strategie op maat. We houden je uiteraard op de hoogte voor maximale grip.
3
Omzetgroei
Geniet van groeiende zichtbaarheid en een stijgende omzetlijn. Marketing wordt weer een leuk thema tijdens je MT vergadering.
Bekijk prijzen
Website checklist

5 onderdelen voor je website die direct meer sales opleveren

De meeste websites zorgen voor te weinig sales. In deze PDF laten we zien welke 5 onderdelen er niet op je website mogen ontbreken. Maak deze aanpassingen en je website zal meer sales opleveren.

Download checklist

Opvallen met e-mailmarketing

E-mailmarketing wordt soms als een verouderd medium gezien. Denk aan de standaard nieuwsbrief, die naar het volledige klantenbestand wordt verstuurd, maar nauwelijks geopend of gelezen wordt. Is dat geen verspilde moeite? Op die manier wel. Maar met de juiste aanpak en kennis van actuele trends, valt met e-mailmarketing uitstekend resultaat te behalen. Daarvoor zoek je een marketingpartner die deze expertise in huis heeft.

Wij werken met de meest populaire e-mailplatformen, waaronder Mailchimp, ActiveCampaign en MailBlue. Deze bieden moderne functionaliteit en segmentatie, waaronder geautomatiseerde mailfunnels. Dit is dé manier om jouw klantenbestand warm te houden en met jouw merk in hun bewustzijn te blijven. Een lead die niet onmiddellijk tot verkoop overgaat, is nog steeds waardevol: met een funnel die automatisch mails op de juiste momenten stuurt volgens een bewezen framework, overtuig je deze lead stap voor stap om toch klant te worden.

Wat is jouw investering?

Benieuwd wat de investering is voor transparante marketing volgens een bewezen stappenplan?
Bekijk prijzen
Onze prijslijst