fbpx

Seobureau jouw marketing adviesbureau

Wat kan een marketing adviesbureau voor mijn bedrijf betekenen?

Group of people

Als marketing adviesbureau doen we gewoon wat we moeten doen. Maar wat doen we dan?

We maken een eenvoudig en praktisch online marketingplan

Als ondernemer heb je veel kennis van je producten of diensten. Maar je hebt geen idee wat je moet doen om te zorgen dat jouw website hoog op Google staat. En je wilt meer uit jouw social mediakanalen halen. Maar je weet niet zo goed hoe. We nemen jou bij de hand. We zorgen dat jij geen marketingzorgen meer hebt. Wij geven jouw strategisch online marketingadvies. Met onze strategie zorgen wij helemaal voor de strategie van jouw socials en hoe jij gevonden wordt en wilt worden op Google.

Dat is onze eerste verantwoordelijkheid als marketing adviesbureau.

Een online marketing adviesbureau klinkt misschien saai en misbaar. Maar stap voor stap een creatieve marketingstrategie bedenken is online onmisbaar.

Maar we zorgen ook voor je dagelijkse marketing

Maar we nemen ook jouw dagelijkse online marketing uit handen. We realiseren ons online marketingplan.

 1. Want wij zorgen dat jij gevonden wordt op Google. Met behulp van Google Ads en landingspagina’s.
 2. Wij plaatsen posts op social media maken de advertenties.
 3. En wij denken met je mee met een goede inrichting en het webdesign van de website. Dan overleggen we met jou en jouw webdesigner voor de uitvoering.

Daardoor hoef jij niet meer na te denken over online marketing. En zo heb jij meer tijd voor andere taken.

Geen zorgen over de online marketing van vandaag én morgen! Dat is het voordeel van een strategisch en praktisch marketingbureau.

Wil je weten hoe wij jouw bedrijf online laten groeien?

Bekijk hoe wij dat doen

Waarop is jullie online marketingadvies gebaseerd?

Je hebt een mooie en goede website. Ben je nu klaar en hoef je nu niets meer te doen, omdat de klanten toch vanzelf binnenstromen op jouw website?

Nee.

Jouw website wordt pas gevonden als jij antwoord geeft op de vragen die potentiële klanten stellen.

Daarom moet jij weten hoe jouw doelgroep Googelt.

Anders is online marketing weggegooid geld.

Daarom is het belangrijk om te weten hoe jouw doelgroep zoekt op Google en social media gebruikt. Je denkt dat te weten. Je kunt precies vertellen welke woorden jouw bedrijf en producten of diensten kenmerken. Die woorden gebruik je veel op jouw website. Maar nu valt het aantal websitebezoekers tegen. Zijn jouw kernwoorden wel de zoekwoorden van jouw doelgroep? Geef jij wel de informatie die potentiële klanten zoeken en dus nodig hebben?

Een advies moet ergens op gebaseerd zijn. En daarom gaan wij in een aantal uur onderzoeken en antwoord geven op jouw online hoofdvraag:

Hoe zoeken jouw potentiële klanten online nu precies naar jouw producten of diensten?

Daar vallen een aantal vragen onder:

 • Naar welke informatie zoeken ze als ze gaan oriënteren?
 • En welke woorden gebruiken ze als ze (bijna) toe zijn aan een aankoop?
 • Hoe vaak wordt er eigenlijk gezocht door potentiële klanten?
 • Hoe groot is online de concurrentie om te scoren op die zoekwoorden?

Daar geeft een zoekwoordenonderzoek antwoord op. Een zoekwoordenonderzoek geeft jou een duidelijk beeld welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw website en producten of diensten. En je weet hoeveel die zoekwoorden elke maand op Google gebruikt worden.

Daardoor weten we hoe wij beter en slimmer gebruik van Google en social media maken. We weten namelijk hoe jouw online markt eruit ziet.

Maar dat is nog niet alles. Je weet nu welke zoekwoorden relevant zijn. Maar hoe nu verder?

Deze informatie gaan we gebruiken om online marketing op de juiste manier in te zetten. Zodat jouw vindbaarheid maximaal is. We gaan jouw online marketingbudget slim en effectief verdelen

Dat weet je na het zoekwoordenonderzoek van Seobureau. Het antwoord op al die vragen beschrijven we in een kort, strategisch en praktisch marketingplan. Heeft jouw bedrijf al zo’n plan?

Wij geven jouw strategisch online marketing advies om jouw doelgroep te bereiken

We gebruiken jouw website, Google en social media om jouw doelgroep in de regio te bereiken. We bereiken potentiële klanten die je bedrijf nu nog niet kennen. Die concreet naar jouw producten of diensten zoeken. Zo zorgen wij voor kwalitatieve websitebezoekers.

 

Bezoekers die met een relevant probleem op jouw website terechtkomen. Als online marketingpartner sturen wij jouw bedrijf in online marketing.

Maar we denken ook met je mee met marketingvragen die niet elke dag terugkomen:

 • Heb je bijvoorbeeld een nieuwe medewerker nodig. Dan zetten wij marketing in voor recruitment.
 • Wil je zelf een nieuwe marketeer aannemen, maar heb je geen idee wanneer hij geschikt of ongeschikt is? Dan zijn wij aanwezig bij jouw sollicitatiegesprek of geven je voor en na het sollicitatiegesprek tips.
 • Wil je weten waarover je moet bloggen? Dan dragen wij op basis van het zoekwoordenonderzoek de juiste onderwerpen aan.
 • Wil je met jouw bedrijf een nieuwe regio bedienen, maar weet je niet hoe je je online moet positioneren? Dan denken wij met jou mee van domeinnaam naar content tot social media.

Je hebt persoonlijk contact met jouw eigen campagnemanager. Heldere taal en een kort en eenvoudig rapport zijn onze beloftes. Wij zorgen dat jouw online marketing winstgevend wordt.

Ontdek hoe jouw online marketing winstgevend wordt?

Neem contact op
1