fbpx

Emailmarketing - haal meer uit je leads

Haal jij het maximale uit je klantenbestand?

Met emailmarketing blijf je (potentiële) klanten actief benaderen met relevante content en stuur je op up- en cross-selling. Op deze manier blijven zij betrokken bij jouw bedrijf en het is ook nog eens een relatief goedkope manier om jouw leads te overtuigen van jouw product of dienst.


Benieuwd naar ons scherpe
 aanbod voor emailmarketing?

Wat gaan we voor jou doen?

Nieuwsbrieven

Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een nieuwsbrief versturen naar eerder verkregen emailadressen. Maak onderscheid in huidige klanten en potentiële klanten

Brochures

Verschillende brochures samenstellen van jouw product of dienst en vervolgens aan de hand van een mailing naar leads versturen. 

E-mailfunnels

Heeft iemand zijn e-mailadres achter gelaten? Zorg dat deze lead een opvolging krijgt door een emailfunnel. Zodat leads opgewarmd worden met passende content en uiteindelijk klant worden.

(Win)actie mails

Ben je van plan een actie op te zetten rondom een speciale gebeurtenis? We denken met je mee, richten jouw actie in en werken alles voor je uit tot aan het versturen van de mailing.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas van Beek

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans Gent

camperhuren.nl

"Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO? Iemand die doet wat ze zeggen en weten waar ze over spreken. Echte specialisten. Als je vindbaarheid van website wil verbeteren ga dan zeker naar de mannen van Seobureau"

Danielle Maaten

gamailen.nl

Direct weten wat de kosten zijn?

1