fbpx

Emailmarketing - haal meer uit je leads

Haal jij het maximale uit je klantenbestand?

Met emailmarketing blijf je (potentiële) klanten actief benaderen met relevante content en stuur je op up- en cross-selling. Op deze manier blijven zij betrokken bij jouw bedrijf en het is ook nog eens een relatief goedkope manier om jouw leads te overtuigen van jouw product of dienst.


Wat levert het jou op?

Hierom besteed je emailmarketing uit

 Een goede e-mail strategie kan je leads omzetten naar klanten. 
 Alles rondom het organiseren van
e-mailmarketing nemen we uit handen. Zo hoef je geen teksten te schrijven en zorgen wij voor een uitdagend design.
 Met e-mailmarketing speel je in op de verschillende klantfases. (vb. potentiële klanten en huidige klanten)
 Meer abonnees die klant worden, meer klikken naar je website en meer omzet.
 Potentiële klanten vallen niet tussen wal en schip. Een goed ingerichte emailfunnel volgt leads op een goede manier op en zet ze om in betalende klanten.

'Vaak hebben bedrijven lange lijsten met emailadressen die ongebruikt in de lade blijven liggen. Maak gebruik van verkregen e-mailadressen door nieuwsbrieven en/of brochures te sturen. Of kies voor een emailfunnel en maak van websitebezoekers klanten'

Online marketing specialist seobureau

Robin Hendriksen

Online marketing-specialist bij Seobureau

Benieuwd naar ons scherpe
 aanbod voor emailmarketing?


Wat gaan we voor jou doen?

Nieuwsbrieven

Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een nieuwsbrief versturen naar eerder verkregen emailadressen. Maak onderscheid in huidige klanten en potentiële klanten

Brochures

Verschillende brochures samenstellen van jouw product of dienst en vervolgens aan de hand van een mailing naar leads versturen. 

E-mailfunnels

Heeft iemand zijn e-mailadres achter gelaten? Zorg dat deze lead een opvolging krijgt door een emailfunnel. Zodat leads opgewarmd worden met passende content en uiteindelijk klant worden.

(Win)actie mails

Ben je van plan een actie op te zetten rondom een speciale gebeurtenis? We denken met je mee, richten jouw actie in en werken alles voor je uit tot aan het versturen van de mailing.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas 

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans 

camperhuren.nl

Wij hebben onze online marketing uitbesteed aan SEO-Bureau. Sinds die tijd een grote stijging aan bezoekers op onze website.

Als ik SEO-Bureau kort zou moeten omschrijven: snel, professioneel, kwaliteit en dit altijd met een vleugje humor! 

Corstian

Mupol.com

Direct weten wat de kosten zijn?

1