fbpx

Online marketing voor hoveniers

Wellicht heb je nu genoeg opdrachten, maar blijft dat zo? Opdrachten zijn niet oneindig. Investeer juist nu in optimale vindbaarheid en zichtbaarheid om het op de lange termijn ook goed te blijven doen.

Je vindt het waarschijnlijk lastig om online te laten zien welke opdrachten het beste bij je passen. Maar ook jij wil toch het liefst met de mooiste opdrachten aan de slag?

Of het nu gaat om tuinonderhoud, tuinaanleg of tuinontwerp. Zorg dat je vindbaar bent. Wij hebben een online marketing aanpak die focust op het verkrijgen van onderhoudscontracten in tuinen.

Online marketing voor hoveniers

Branchegerichte marketingaanpak

Wat kunnen we voor jou betekenen?

  We zorgen dat je lokaal en regionaal goed vindbaar bent in Google op de belangrijkste zoektermen. 
  We zorgen dat jouw bedrijf zich zo profileert en positioneert dat je gevraagd wordt voor grote opdrachten.
  We geven je zichtbaarheid op social media een boost. Hierdoor groeit het aantal volgers en blijf je deze groep inspireren met jouw tuinprojecten en praktische tips voor in de tuin.
  We richten je website zo in dat websitebezoekers brochures downloaden. Deze aanvragers volgen we aan de hand van e-mail marketing automatisch op. Wel zo makkelijk. 
  We zetten maximaal in op Pinterest. Met mooie tuinprojecten en -beelden bereiken we de klant in de oriëntatiefase, zodat ze met jou contact opnemen.
  We zetten advertenties in op het verkrijgen van onderhoudscontracten, zo ben je zeker van omzet op de lange termijn.
  Door wervende vacatureteksten en scherpe campagnes trek jij de juiste nieuwe collega's aan.

'Zorg dat je als hovenier regionaal vindbaar bent op de termen die er voor jou toe doen. Laat op social media jouw mooie projecten zien en geef tips voor onderhoud in de tuin. Bouw aan je autoriteit door structureel zichtbaar te zijn.'

Robin Hendriksen

Online marketing-specialist bij Seobureau

Benieuwd naar ons scherpe
aanbod?

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas 

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans 

Camperhuren.nl

Wij hebben onze online marketing uitbesteed aan SEO-Bureau. Sinds die tijd een grote stijging aan bezoekers op onze website.

Als ik SEO-Bureau kort zou moeten omschrijven: snel, professioneel, kwaliteit en dit altijd met een vleugje humor! 

Corstian

Mupol.com

Direct weten wat de kosten zijn?

1