fbpx

Ben jij vindbaar en zichtbaar in Google?

Zorg voor zoekmachine optimalisatie in Google

Group of people

Help. Mijn dure website wordt niet gevonden!  Want je hebt een prachtige website met een moderne uitstraling. Daar ben je trots op. En je krijgt van klanten en vrienden en familie veel complimenten. Recent of langere tijd geleden hebben jullie flink geïnvesteerd in de website. Je hebt ruim geld besteed aan het nieuwe design. Maar sinds je die nieuwe website hebt, krijg je bijna geen bezoekers meer. Er is iets fout gegaan met het overzetten van de website. Want voor de nieuwe website kreeg je veel meer websitebezoekers. Maar die kunnen jou allemaal niet meer vinden. Het lijkt wel alsof jouw website onzichtbaar geworden is. Er ontbreekt zoekmachine optimalisatie. Er is iets fout gegaan met jouw posities in Google. Jouw website is niet meer geoptimaliseerd voor Google.

Daar sta je dan met je nieuwe website… piekfijn in orde en toch een investering van duizenden euro’s voor niets?

Als je zoekt naar jouw producten of diensten staat jouw bedrijf niet op de eerste pagina van Google. Zelfs niet op de tweede pagina! Hoe dat komt maakt je eigenlijk niet uit. Je wilt weer gevonden worden in de organische zoekresultaten van Google.  Zodat jij weer veel websitebezoekers krijgt. Vooral de juiste websitebezoekers. Die klant willen worden. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Start vandaag nog met de optimalisatie voor jouw website in Google. Want hoe langer jij wacht, hoe groter de kans is dat jouw concurrent jouw positie in Google nog steviger inneemt. Dat wil je toch voorkomen?

Ben jij klaar om jouw website te optimaliseren voor Google?

Ontdek hier de oplossing

Daarom zoek je een online marketingbureau die zorgt dat jouw website gevonden wordt in Google

Jij weet eigenlijk niet zo goed wat je moet doen om te zorgen dat jouw website weer gevonden wordt op Google. Daarom zoek je een specialist. Iemand die verstand heeft van zoekmachines. Die zorgt dat je hoger in Google staat en je website gevonden wordt door potentiële klanten. Want het doel van jouw website is nieuwe klanten genereren. En dat doel wordt nu niet bereikt.

Zoekmachine optimalisatie als onderdeel van jouw online marketingstrategie

Hoog in Google staan is onmisbaar als je online wilt winnen van concurrenten. Je moet boven jouw concurrenten staan om de strijd van hen te winnen. En daar is goede content voor nodig. Content die jouw potentiële klant wil lezen. En dat is content die zijn probleem beschrijft en oplost. Net zoals deze landingspagina. Deze landingspagina perfect voorbeeld van zoekmachine optimalisatie.

Google beantwoord vragen van jouw potentiële klant. Het doel van die klant is het vinden van het beste antwoord op zijn vraag. En dat is de kern van SEO: het vertellen van informatie die jouw doelgroep nodig heeft en dus gaat zoeken in Google. Dat is de uitdaging van onze SEO-specialisten. Samen met jou website teksten schrijven vol informatie die jouw potentiële klant verder helpt.

Kan mijn bedrijf bovenaan op Google staan?

Het hangt van enorm veel factoren af of je op de eerste plaatsen van Google staat. Een aantal factoren heb jij geen invloed op:

  • De zoekgeschiedenis van een potentiële klant.
  • Zijn locatie.
  • Zijn leeftijd en geslacht.

Maar met behulp van de juiste content zorgen wij dat jij lokaal en regionaal gevonden wordt. Want er zijn veel factoren waar jij wel direct invloed op hebt die belangrijk zijn om gevonden te worden op Google:

  • Veel geschreven tekst over jouw belangrijkste diensten of producten.
  • Het gebruik van de juiste zoekwoorden op de juiste plek.
  • Links van andere websites.
  • En nog veel meer…

Laat dan de SEO-specialisten van Seobureau ervoor zorgen dat jouw bedrijf regionaal vindbaar wordt

Landelijk is er veel concurrentie op Google. Google maar eens op jouw product. Dan zie je bijna altijd landelijk bekende (online) concurrenten staan. Daar valt vaak niet tegen te concurreren. Daarom schrijven wij lokale landingspagina’s die ervoor zorgen dat je juist in de regio van het bedrijf gevonden wordt.

Is jouw bedrijf of winkel bekend in jouw dorp of stad, maar daarbuiten niet? Dan zorgen wij voor groei in de dorpen en steden rondom jouw bedrijf. Wij zorgen met lokale landingspagina’s dat potentiële klanten jouw bedrijf of winkel vinden als ze zoeken naar jouw producten of diensten.

Van lokaal onbekend naar regionaal onomstreden.

Onze SEO-ervaring in jouw branche geeft jou een voorsprong om vindbaar op Google te worden. Ben jij klaar om het verschil te maken in jouw regio? Ontdek in welke branches wij zoekmachine optimalisatie-ervaring hebben. Seobureau is niet voor niets het online marketingbureau van Rotterdam.

Zoekmachine optimalisatie voor jouw bedrijf met branche kennis

Ontdek onze branches
1