fbpx
Men behind desk

Weten hoe wij werken? Ontdek het hieronder!

Je maakt kennis met Bart of Maikel

Bart of Maikel is het eerste gezicht van Seobureau die jij ziet. Ze bezoeken en adviseren de hele week (lokale) bedrijven over hun marketingstrategie. Wordt het een beetje te technisch? Dan nemen ze een collega mee.

 

 

Volgende

Intake met marketingspecialisten

Als je voor ons kiest laten we niets aan het toeval over. Om zoveel mogelijk informatie te achterhalen doen we een uitgebreide intake. Ook leren we jou natuurlijk graag beter kennen.

Volgende

Zoekwoordenonderzoek op maat

In veel gevallen is een zoekwoorden onderzoek de basis voor onze online marketingstrategie. Ga je met SEO/SEA aan de slag? Dan komt dit zeker aan bod.

Volgende

Marketingplan op maat

Het resultaat van het totale onderzoek levert een gedetailleerd marketingplan op.

Volgende

Presentatie bij jou op de zaak

Tijdens een afspraak op jouw bedrijf presenteren we het online marketingplan. Je weet hierna precies wat de bedoeling is. Zie jij graag accenten veranderen? Dan nemen we dit mee en scherpen wij het online marketingplan verder aan.

Volgende

Knallen met online marketing

Na een akkoord gaan we aan de slag. Binnen een maand zetten we jouw online marketing opnieuw op: van de herstructurering van Google Ads of social media advertenties tot (de opzet van) de eerste landingspagina’s.

Volgende

Maandelijks marketingrapport

Elke maand ontvang je een document met de belangrijkste statistieken van jouw website. Je weet meteen hoe jouw online marketing ervoor staat. Uiteraard heb je tussendoor contact met je vaste campagnemanager en begeleiden we de cijfers met een mailtje in “gewoon Nederlands”.

Volgende

Marketingstrategie aanpassen

Jouw investeringsmogelijkheden kunnen veranderen. Misschien wil je actieproducten onder de aandacht brengen met Google Ads of wil je weten wat Pinterest kan betekenen. Dan neem je contact op met jouw campagnemanager om de mogelijkheden te bespreken. Of hij met jou natuurlijk!😉

Volgende

1