Men behind desk

Wij geloven heilig in onze manier van werken en gaan graag met jou aan de slag om je online resultaten te verbeteren.

 

Hoe we dat doen? Door grondige analyses, heldere doelen, concrete marketingplannen en vooral door sámen te werken. Bij ons ben je onderdeel van het team. We trekken jouw campagne niet uit je handen en doen niet aan mysterieuze hocuspocus op de achtergrond. Jij weet precies wat we doen en wat je dat oplevert.

 

Hoe ziet dat traject eruit?

Analyse

Ons motto is ‘meten = weten’. Daarom starten het traject met een uitgebreide analyse van jouw website en campagnes. Op deze manier weten we precies wat de huidige stand van zaken is.

Volgende

Jouw verhaal op papier

Deze huidige stand van zaken vatten we samen in een helder verhaal. Samen met jou (en eventuele andere betrokkenen) bepalen we wat het gewenste toekomstscenario is en welke doelstellingen hier bij horen.

Volgende

Pakket keuze

Je weet waar je staat en je weet waar je heen wilt. Nu is het tijd om te bepalen hoe we daar gaan komen. Op basis van je wensen en doelstellingen kijken we naar welk pakket het best bij jou past. We sturen je een aantal voorstellen die we samen bespreken.

Volgende

Concreet marketingsplan

Op basis van jouw “pakketkeuze” maken we met een concreet marketingplan voor de komende tijd. Je weet precies wat er gaat gebeuren en waarom. We nemen je in het technische verhaal en laten je zien hoe we de gewenste resultaten gaan bereiken en hoe we dat meten.

Volgende

Ontwikkelfase

In deze fase worden benodigdheden voor het marketingplan ontworpen, geprogrammeerd en/of geautomatiseerd. We testen alles grondig voor we aan de slag gaan en koppelen alles tijdig naar je terug. Zo weten we zeker dat alles jouw goedkeuring kan wegdragen.

Volgende

Lancering

Als we allemaal helemaal tevreden zijn, is het tijd om te gaan knallen. Alles gaat live en we gaan daadwerkelijk aan de slag voor een beter resultaat. Maar daar stopt het natuurlijk niet.

Volgende

Monitoring en optimaliseren

Gedurende de tijd dat je klant bent houden we je campagnes nauwlettend in de gaten en sturen constant bij. Verwacht van ons een pro-actieve houding.

Volgende

Opschalen en uitbreiden

Loopt alles op rolletjes? Dan maken we samen een plan voor de toekomst en kijken we hoe we samen kunnen groeien.

 

1Ik wil sparren

Volgende

1