fbpx
Men behind desk

Houd jij van concreet en vind jij online marketing ook een vage term? Dan moet je onze methode lezen. Want dankzij onze zeven stappen weet jij precies waar je aan toe bent.

Je maakt kennis met Bart

Bart is het eerste gezicht van Seobureau die jij ziet. Hij bezoekt de hele week winkels en bedrijven zoals jij. Na jullie gesprek beslist Bart samen met kantoor of er nog een gesprek nodig is of dat iemand van kantoor het contact van Bart overneemt.

Volgende

Telefonische intake met kantoor

Op kantoor werken Bert-Jan, Niels en Robin. Je loopt met één van hen telefonisch een vragenlijst door en maakt kennis. Met jouw antwoorden weten we of jouw marketingdoelen realistisch en haalbaar zijn.

Volgende

Zoekwoordenonderzoek op maat

Daarna bieden we je een vrijblijvende offerte voor een zoekwoordenonderzoek aan. Na een zoekwoordenonderzoek weten we hoe potentiële klanten online zoeken naar jouw producten of diensten. Zo kiezen we de juiste online marketingkanalen en zetten die kanalen effectief in.

Volgende

Marketingplan op maat

Het resultaat van het zoekwoordenonderzoek is een gedetailleerd marketingplan op maat. Een goed plan voor het komende jaar met heldere taal zonder vage termen en met concrete acties.

Volgende

Presentatie in jouw showroom of kantoor

Tijdens een afspraak in jouw showroom of kantoor presenteren we jouw online marketingplan. Jij weet precies wat we gaan doen en geeft toestemming voor de uitvoering. Zie jij graag accenten veranderen? Dan nemen we dit mee en scherpen wij het online marketingplan verder aan.

Volgende

Knallen met online marketing

Bij een akkoord gaan de juiste voorbereidingen treffen. Binnen een maand zetten we jouw online marketing opnieuw op: van herstructurering van Google Ads of social media advertenties tot (de opzet van) de eerste landingspagina’s.

Volgende

Maandelijks marketingrapport

Elke maand ontvang je een document met de belangrijkste statistieken van jouw website. Je weet meteen hoe jouw online marketing gaat. Laat het ons meteen weten als je vragen hebt over de inhoud van het rapport.

Volgende

Marketingstrategie aanpassen

Jouw investeringsmogelijkheden kunnen veranderen. Misschien wil je actieproducten onder de aandacht brengen met Google Ads of wil je weten wat Pinterest kan betekenen. Dan neem je contact op met jouw campagnemanager om de mogelijkheden te bespreken.

1Ik wil meer weten

Volgende

1