fbpx

Leuk kennis te maken!

Als team werken we dagelijks aan de online zichtbaarheid en vindbaarheid van onze klanten. Door middel van zoekmachine optimalisatie en online advertenties helpen we ondernemers aan meer websitebezoekers. Ons team van marketingfanaten zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op online marketinggebied voor jouw branche.                     

Omdat we Google premier partner zijn, staan de nieuwste technieken tot onze beschikking en ontvangen we regelmatig nieuwe trainingen om onze kennis verder uit te breiden.

Met de door onszelf ontwikkelde branchegerichte marketingstrategieën pakken we de online marketing in elke branche net een beetje anders aan, geen standaard aanpak dus en dat maakt ons uniek!

online marketing bureau seobureau

Voorstelrondje

Maak kennis met de drijvende krachten achter Seobureau!

Bert-Jan van den Brink

Online marketingspecialist

Bert-Jan, mede-eigenaar van Seobureau, is kritisch, open en altijd scherp. Hij leerde websites bouwen toen hij nog maar net op de middelbare school zat,  daardoor was de stap naar online marketing klein. Hij houdt zich (niet onverdienstelijk) vooral bezig met online adverteren voor het MKB en richt zich het liefst op de detailhandel. 

 

Bart Modderkolk

Marketingconsultant - Sales

Bart, mede-eigenaar van Seobureau, heeft ruim twaalf jaar gewerkt in de woonbranche. Hij kent daardoor de uitdagingen van wonen en alle interieur dilemma’s. Hij heeft praktische en uitvoerbare ideeën bij winkelinrichting en marketing voor (middel)grote retail bedrijven. Hij is dagelijks met ondernemers zoals jij in gesprek.

Bart zit vol ideeën en overspoelt jou graag met zijn enthousiasme. Hij zit dan ook het liefst met jou aan tafel.

Robin Hendriksen

Online marketingspecialist

Robin heeft ondertussen meerdere jaren ervaring met online marketing. Zo heeft hij tal van websites zichtbaar en vindbaar gemaakt in Google en/of Social media. Restaurants, fruitleveranciers,  IT-opleiders, makelaars, montagebedrijven, interieurwinkels en beveiligingsbedrijven zijn onderdeel van zijn portfolio.  Robin gaat niets uit weg en zoekt naar de beste oplossingen voor jouw online zicht- en vindbaarheid.

Jolanda Modderkolk-Zandee

HRM - Administratie

Jolanda houdt van organiseren en als een bedrijf groeit is het handig dat alles op rolletjes loopt. Ze houdt zich vooral bezig met HRM en administratie binnen Seobureau. Als je een sollicitatiebrief stuurt, krijg je te maken met Jolanda. Daarnaast zorgt ze dat al het papierwerk in orde is.

Daniël Broek

Online marketing en content

Met zijn achtergrond in Communicatie ontwikkelt Daniël een sterke strategie voor elke opdrachtgever. Schrijven is zijn specialiteit; als iets inhoudelijk perfect moet kloppen, van een webtekst tot een volledig onderzoek, staat hij voor je klaar. Zo weet je zeker dat jouw marketing in goede handen is.

Wil je meer van ons weten?

We komen graag met je in contact!

1