fbpx

Onze marketeers helpen je graag tijdelijk bij jou op kantoor

Marketeer op locatie

Group of people

Ben jij op zoek naar een goede marketeer waar je periodiek of op oproepbasis mee kunt sparren over de online marketing van jouw bedrijf? We komen graag persoonlijk bij je langs om met je te brainstormen, ideeën uit te werken en jouw online marketing op de rit te zetten. Dat is mogelijk zonder dat jij daar een marketeer voor in dienst hoeft te nemen. Want je huurt ons vrijblijvend in, al mogelijk vanaf een dag per kwartaal!

Dat is erg handig als je bijvoorbeeld onvoldoende werk voor een eigen marketeer hebt. Maar ook als je een frisse blik op jouw online marketing wilt, een nieuwe website wilt of een product op de markt wilt brengen waar specifieke productkennis voor nodig is. Of we helpen jouw eigen marketeer als die bijvoorbeeld goed is in social media, maar minder goed in Google Ads. 

We worden onderdeel van je team, omdat je gekoppeld wordt aan een vast contactpersoon. Maar we zijn niet bij jou in dienst, dus je hebt geen werkgeversverplichtingen. 

Waarom kies je voor een online marketeer van Seobureau?

Waarom zou je kiezen voor Seobureau? Omdat onze marketeers dagelijks voor verschillende klanten werken uit bijna elke branche. Je profiteert van onze (technische) kennis en een schat van ervaring in verschillende markten, omdat we als team alles op gebied van online marketing moeten kunnen. Daardoor weten ze hoe ze jouw case moeten aanvliegen. 

Kortom, wil jij profiteren van een flexibele online marketeer, die weet hoe jouw online marketing naar een next step gaat?

1Neem dan contact op

Flexibel op- en afschalen

Vast contactpersoon

Geen werkgeverslasten

Profiteer van onze kennis

Stappenplan marketeer op locatie

Persoonlijke kennismaking

Wat wil je bereiken met onze online marketeers en is dat een realistisch doel? Dat is de centrale vraag tijdens het eerste gesprek.

Offerte op maat

Het tarief is afhankelijk van jouw wensen, afstand en vragen.

Opstart

Of je nu een periodieke of eenmalige opdracht bij jou op kantoor hebt, we hebben een goed zoekwoordenonderzoek en een plan nodig om resultaten te halen.

Uitvoeren en evalueren

Samen met jou of jouw marketeer halen we jouw doelen, evalueren we elke keer dat we langskomen en plannen we de volgende afspraak en werkzaamheden (voor op ons eigen kantoor).

Zet de volgende stap

Ben je nieuwgierig geworden?

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn? Aarzel dan niet, druk op de knop om contact op te nemen en stel heel vrijblijvend al jouw vragen.

Kies voor marketeer op locatie
Ben je nieuwgierig geworden?
1