fbpx

Scoren in de Google zoekresultaten (SEO)

Loop jij ook klanten mis omdat je niet hoog in de zoekresultaten van Google staat?

Met SEO optimaliseren wij jouw zichtbaarheid in de zoekresultaten. Hierdoor leid je consistent meer bezoekers naar jouw website. Door inzet van een goede SEO strategie weet je zeker dat jij scoort in Google. Kortom de perfecte lange termijn oplossing.

Benieuwd naar ons scherpe
SEO aanbod?

Wat gaan we voor jou doen?

Technische SEO

We verbeteren jouw website op technische  aspecten voor Google. Laadtijd, logische structuur en de veiligheid van de website hebben grote invloed op de ranking in de zoekmachine.

Linkbuilding

Autoriteit en waarde verhogen van je websitedomein in Google door relevante links te verzamelen vanaf externe websites voor websitepagina's en trefwoorden.

Zoekwoorden onderzoek

Welke zoektermen typt jouw potentiële klant? En met welke zoekintentie gebeurt dat? Onderzoek naar het zoekgedrag van jouw potentiële klant.

Websiteteksten

Heb je een tekst nodig voor verschillende doeleinden op je website? SEO, vacature-, product- en/of dienstteksten schrijven wij aan de lopende band.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas van Beek

verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduldig. Hartelijke bedankt en het aanbevelen waard' 

Hans Gent

camperhuren.nl

"Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO? Mensen die doen wat ze zeggen en weten waar ze over spreken. Echte specialisten. Als je de vindbaarheid van je website wil verbeteren ga dan zeker naar de mannen van Seobureau"

Danielle Maaten

gamailen.nl

Direct weten wat de kosten zijn voor SEO?

1