fbpx

Social media marketing

Heb jij ook moeite aansprekende content aan je doelgroep te laten zien op social media?

Met social media advertising bereik je jouw doelgroep met advertenties gericht op actie. Naast advertising deel je ook organisch aansprekende content op jouw bedrijfsprofiel. 

Dit is ook een ideale manier om retargeting toe te passen op basis van bezochte websites. Hiermee bereik je individuen die al interesse hebben getoond in jouw product, dienst of concurrent. We tonen dan advertenties gericht op deze specifieke producten of diensten.

Wat levert het jou op?

Hierom besteed je social advertising uit

  Je hoeft je niet meer druk te maken over advertentieteksten. Wij schrijven aansprekende teksten die aansluiten op wat je doelgroep wil lezen. 
  We zorgen voor uitstekend beeldmateriaal. Foto's en/of video's over jouw product of dienst die aanslaan bij je doelgroep.
  Dagelijks duiken we in de data. Optimaliseren we jouw advertentiecampagne, sturen waar nodig bij en communiceren dit met jou.
  Zien we nieuwe mogelijkheden? Dan delen we onze inzichten en denken we mee in een nieuwe strategie.
  Jouw budget zetten we strategisch in. Dit leidt tot meer websiteverkeer, leads en uiteindelijk sales.
✅  We bereiken jouw doelgroep op het juiste moment, op de juiste plaats met de juiste content.

'Bereik jouw doelgroep in de inspiratiefase. Trigger de doelgroep met inspirerende advertenties of confronteer ze met een probleem en biedt de oplossing. Vanaf nu ben jij in beeld en ga je mee in de overweging als mogelijke oplossing.'

online marketing specialist Seobureau

Bert-Jan van den Brink

Online marketing-specialist bij Seobureau

Benieuwd naar ons scherpe
social advertising aanbod?


Wat gaan we voor jou doen?

Adverteren op Instagram/Facebook

Zit jouw doelgroep voornamelijk op Instagram en/of Facebook? Dan zorgen we voor een aansprekende boodschap om jouw doelgroep te bereiken op deze platforms.

Adverteren op LinkedIn

Heb je een zakelijke doelgroep? Of ben je op zoek naar personeel? Op LinkedIn bereik je heel gericht personen binnen een organisatie aan de hand van functieprofielen.

Adverteren op Pinterest

De zoektocht naar huis- tuin-keukenproducten begint op Pinterest. Is jouw doelgroep voornamelijk actief op Pinterest? Wij helpen je met adverteren in de vorm van inspirerende advertenties.

Adverteren op YouTube

Vertoon een video advertentie op YouTube. Richt je met de videoadvertentie op een specifieke doelgroep. Dit kan op een bepaald kanaal of onderwerp, afgestemd op de interesses van jouw doelgroep.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas 

verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduldig. Hartelijke bedankt en het aanbevelen waard' 

Hans 

camperhuren.nl

"Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO? Iemand die doet wat ze zeggen en weten waar ze over spreken. Echte specialisten. Als je vindbaarheid van je website wil verbeteren ga dan zeker naar de mannen van Seobureau"

Corstian

Mupol.com

Direct weten wat de kosten zijn voor social media advertising?

1