fbpx

Marketingplan - hoe kan jij het beste te werk gaan?

Twijfel je over de aanpak van je online marketing, of heb je geen idee waar je moet beginnen?

Onze marketeers komen met een marketingplan op maat. Met dit plan weet jij precies hoe jouw doelgroep zoekt en waar zij te bereiken zijn. We brengen je concurrenten in kaart en leggen hun sterke en zwakke punten bloot. 

Je krijgt een compleet marketingplan met een stap voor stap aanpak waardoor potentiële klanten voor jou kiezen.

Wat levert het jou op?

Hierom kies je voor een marketingplan

  Je krijgt inzicht in het zoekgedrag en de zoekintentie van jouw potentiële klanten.
  Inzicht in wie jouw concurrenten zijn en hoe zij er online voor staan? Sta je 2-0 voor of sta je 0-2 achter op het gebied van online marketing.
  Op welke kanalen is jouw potentiële klant actief? En op welke wijze sluit de boodschap aan op jouw doelgroep.
  Een duidelijke aanpak hoe jij jouw doelgroep succesvol gaat bereiken.
  Een concreet plan speciaal voor jou.

'Alles valt en staat bij een goed marketingplan. Het komt vaak voor dat na onderzoek & analyse nieuwe inzichten openbaar komen in de markt op het gebied van zoekintenties van potentiële klanten. Wat typt de klant in, waar is hij of zij actief en welke informatie wordt gemist? '

Online marketing specialist seobureau

Robin Hendriksen

Online marketing-specialist bij Seobureau

Wat kost een marketingplan op maat?


Wat gaan we voor jou doen?

Zoekwoorden onderzoek

Welke zoekwoorden typen jouw klanten in? En met welke zoekintentie gebruikt jouw doelgroep Google? Je krijg een lijst met zoektermen waar jouw doelgroep daadwerkelijk op zoekt en daarbij het zoekvolume per maand. Concreet voor bijvoorbeeld een hovenier: tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp.

Concurrentieanalyse

Je krijgt inzicht in jouw markt. Wat is je marktaandeel en wie zijn jouw concurrenten? Hoe staan deze concurrenten er online voor? Waar liggen de mogelijkheden ten opzichte van anderen. En waar is jouw doelgroep actief? Dankzij doelgroep segmentatie weet jij de postcodes van jouw potentiële klanten.

Aanvalsplan

Je weet nu hoe je er online voor staat ten opzichte van concurrenten. Daarnaast heb je een duidelijk beeld hoe jouw doelgroep zoekt en waar zij actief zijn. Nu is het tijd om de resultaten toe te passen om jouw doelgroep op de juiste manier te bereiken. Het plan verteld precies wat je moet doen en waar de mogelijkheden liggen.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduldig. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans 

Camperhuren.nl

"Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO? Iemand die doet wat ze zeggen en weten waar ze over spreken. Echte specialisten. Als je vindbaarheid van website wil verbeteren ga dan zeker naar de mannen van Seobureau"

Corstian

Mupol.com

Direct weten wat de kosten zijn voor een marketingplan?

1