fbpx

Nieuwe websiteteksten - copywriting

Vind jij het ook lastig om jouw ideeën in tekst om te zetten? Wil jij dat je website of blogs beter gevonden worden in Google? Of slaan jouw teksten/blogs niet aan bij je doelgroep?

Onze copywriters verzorgen kant-en klare website-, blog-, vacature- en/of advertentieteksten. 

Op deze manier weet jij zeker dat je een tekst aan je doelgroep laat zien waarmee zij zich kunnen identificeren. Ook ben je geen kostbare tijd meer kwijt aan het opstellen van teksten. 

Wat levert het jou op?

Hierom kies je voor uitbesteden van copywriting

  Het schrijven van teksten is simpelweg een tijdrovende klus, dus die tijd kan je beter besteden.
  Je zit niet meer urenlang naar een wit vel of een leeg Word-document te staren. Je geeft het zonder zorgen uit handen aan mensen die er goed in zijn.
✅  Teksten die lekker weglezen en aansluiten bij het niveau van de lezer.
✅  Je bent op zoek naar teksten die in de smaak vallen bij de lezer en de lezer aanzet tot actie. Acties zoals: contact opnemen, downloaden van een brochure of een sollicitatie.
✅  We hebben de kennis en ervaring in huis voor alle denkbare teksten zoals: web-, seo-, advertentie-, product- en vacatureteksten.

'Alles valt en staat bij een tekst die lekker wegleest en triggert. Het schrijven van websiteteksten is een uitdagend en tijdrovend proces. Hoe houd je rekening met de lezer en met welk doel schrijf je de tekst?'

Online marketing specialist seobureau

Robin Hendriksen

Copywriter bij Seobureau

Een tekst laten schrijven kan al vanaf €69 


Wat kunnen we voor jou doen?

Website teksten

Alle teksten op je website kunnen we voor jou schrijven. Denk hierbij aan je homepagina, over ons, brochure teksten en blogs. De teksten zijn gefocust op goede leesbaarheid en de lezer.

SEO teksten

Bij SEO teksten concentreren we ons voornamelijk op zoekwoorden. Na onderzoek schrijven we web- en landingspagina's die uitstekend vindbaar zijn   in Google.

Vacature teksten

Wij schrijven wervende vacatureteksten die potentiële werknemers overtuigen van jouw bedrijf en functies. Zo vind je snel de geschikte kandidaat.

Productpagina's

Heb je specifieke producten en diensten met uitgebreide productinformatie? Ook omschrijvingen van jouw producten of diensten schrijven wij. Zelfs wanneer het om technische- en juridische teksten gaat.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas 

verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans 

camperhuren.nl

Wij hebben onze online marketing uitbesteed aan SEO-Bureau. Sinds die tijd een grote stijging aan bezoekers op onze website.

Als ik SEO-Bureau kort zou moeten omschrijven: snel, professioneel, kwaliteit en dit altijd met een vleugje humor! 

Corstian

Mupol.com

Direct weten wat de kosten zijn voor nieuwe teksten?

1