fbpx

Marketeer op locatie - snel en efficiënt schakelen 

Vind je het lastig schakelen met een marketeer via telefoon of mail? Wil je graag meekijken met wat wij voor jou doen? Of wil jij graag periodiek een frisse wind in jouw team?

Met een marketeer op locatie heb je voor dit alles een oplossing. We komen bij jou op locatie om samen zo snel mogelijk een nieuwe campagne op te zetten of jouw eigen team te ondersteunen waar nodig.

Als wij werken bij jou op locatie zie jij precies wat wij voor je doen en kan je optimaal gebruiken maken van onze expertise. 

Direct een prijsindicatie?

Dit kunnen wij voor jou betekenen

Marketing opzet in een week

Van kennismaken, accounts instellen, advertenties en teksten schrijven tot het draaien aan de juiste knoppen voor een effectieve inzet van jouw marketingbudget.

 Binnen een week kan je beginnen met het genereren van klanten. 

Periodiek bij jou op locatie

Heb je behoefte aan periodiek een marketeer op locatie? 

Kies dan voor wekelijks, tweewekelijks of maandelijks een marketeer bij jou op locatie. Werk periodiek een dag samen en versterk zo de samenwerking en jouw marketingactiviteiten. 

Consultanty bij jou op locatie

We helpen je op adviesbasis. We sturen op locatie jouw marketingteam aan.  We zijn er als ondersteuning voor jouw medewerkers en geven concreet advies over vraagstukken die zij tegenkomen.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas

verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduldig. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans 

camperhuren.nl

Wij hebben onze online marketing uitbesteed aan SEO-Bureau. Sinds die tijd een grote stijging aan bezoekers op onze website.

Als ik SEO-Bureau kort zou moeten omschrijven: snel, professioneel, kwaliteit en dit altijd met een vleugje humor! 

Corstian

Mupol.com

Direct weten wat de kosten zijn?

1