fbpx

Google Ads - Adverteren in Google (SEA)

Laat jij ook omzet liggen? 

Met de inzet van advertenties op Google geven we jouw omzet een boost. Door het tonen van advertenties leiden we meer bezoekers naar je website.

Adverteer je al op Google of wil je hiermee beginnen? Om het maximale uit je online marketingbudget te halen is constante optimalisatie nodig. Je kunt bij ons terecht als je wilt starten met adverteren in Google of al langere tijd adverteert en je ROAS wilt verbeteren.


Benieuwd naar ons scherpe
SEA aanbod?

Wat gaan we voor jou doen?

Search campagne

Tekstadvertenties gericht op zoektermen die jouw potentiële klanten intypen. De zoekadvertenties vertonen we aan jouw doelgroep. Gebaseerd op locatie, geslacht en tijd.

Display campagne

Beeldadvertenties in foto en video. Display advertenties vertonen we op basis van locatie, geslacht, tijd, interesses, zoektermen en bezochte websites, waaronder remarketing op je eigen website.

YouTube campagne

Vertoon een video advertentie op YouTube. Richt je met de videoadvertentie op een specifieke doelgroep. Dit kan op een bepaald kanaal of onderwerp. Afgestemd op de interesse van jouw doelgroep.

Shopping campagne

Jouw product laten zien in Google Shopping. We vertonen en promoten jouw producten in de zoekmachine onder jouw doelgroep. Direct afbeeldingen van jouw producten in Google zichtbaar.

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas van Beek

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans Gent

Camperhuren.nl

"Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO? Iemand die doet wat ze zeggen en weten waar ze over spreken. Echte specialisten. Als je vindbaarheid van website wil verbeteren ga dan zeker naar de mannen van Seobureau"

Danielle Maaten

Gamailen.nl

Direct weten wat de kosten zijn voor SEA?

1