Terug naar blog

Ondernemers van Nederland: vakantietips en leesvoer voor bezinning

26 juni 2019

Leestijd: 2 minuten.

Kom deze zomer helemaal tot rust en bezinning. Lees voor je op vakantie gaat of tijdens je vakantie deze geruststellende vakantietips. Lekker languit en zo min mogelijk doen. Jouw plekje ingenomen in de hangmat? Goede keuze! Dit heb jij verdiend. We laten je met rust. Of wacht heel even nog. Heb jij nog een paar weken voordat jij met vakantie gaat? Dat jij lekker gaat genieten van de zon en de ontspanning daar twijfelen wij niet over. Maar er knaagt toch nog iets aan je. De marketing voor jouw bedrijf, product of dienst. Dat zit nog niet helemaal goed. Dat moet toch nog even geregeld worden. Heb je jouw vakantie op de zaak al helemaal gepland en geregeld? Want elke zomer ga je op vakantie met de gedachte om tijdens de vakantie niets voor jouw onderneming te doen. Maar toch kun je jouw winkel of bedrijf niet helemaal loslaten. Je twijfelt of het wel helemaal goed gaat zonder jou. Zou alles wel op rolletjes lopen? Elk jaar knaagt dat gevoel weer. Wij nemen dat gevoel over de marketing dit jaar weg. Met onze gratis tips ga jij met een beter gevoel op vakantie. Omdat je deze vakantieperiode in ieder geval geen zorgen hebt over jouw online marketing. Je kunt dit lekkere leesvoer natuurlijk ook tijdens jouw vakantie lezen. Dit kan je verwachten de komende weken:
  1. Plan gratis social mediaberichten in.
  2. Gratis verbetertips voor jouw website dankzij jouw online vakantieboeking.
  3. Bezinning over jouw online marketingbureau of eigen marketeer.
Zorg je dat je deze vakantietips niet mist?  

Vergeet je social media niet tijdens jouw vakantie?

Terwijl jij ontspant in de hangmat achter in de tuin of op de camping in Zuid-Frankrijk of aan het Gardameer in Italië zie jij jouw social media berichten voorbij komen! Dat hebben we goed geregeld! Tijdens de vakantie kijken we vaker op ons mobiel. Jij dus ook. Maar jouw klant dus ook. Dus je zorgt dat ze iets van jouw bedrijf lezen als ze door hun Instagram of LinkedIn scrollen op zoek naar vakantietips. Overigens is het bericht op social media over deze blog ook ingepland.

Maar wat ga ik posten tijdens mijn vakantie?

Wat vinden mijn klanten leuk om te lezen tijdens hun vakantie? Waarmee herinner ik ze op een leuke manier weer aan mijn bedrijf? Waar kan jij op inhaken en welke content leest jouw doelgroep graag? Kies jij ervoor om de zomermaanden te werken aan jouw autoriteit en bereik jij jouw doelgroep op het goede moment? Meer over social media in de zomer? Lees onze blog met 3 vakantietips om jouw social media op orde te brengen.

1Lees de blog hier

Vakantietips ondernemers

Wat leer je van de online boeking van jouw vakantie?

De voorpret. Wat hebben we zin in de vakantie. Maar... bij het boeken van een vakantie gaat er bijna altijd wel iets mis. Vooral als we dat helemaal online doen. Heb jij tips voor de website van de vakantieaanbieder waar jij jouw vakantie geboekt hebt? Of heb jij iets ontdekt tijdens de online boeking die jij ook voor jouw website wilt toepassen? Is een bezoek aan jouw website ook een feestje om te bezoeken. Bestellen jouw potentiële klanten ook gemakkelijk. Is het eenvoudig om contact op te nemen? Dit en meer kan je verwachten deze zomer… Kun jij iets met die beïnvloedingsfactoren van vakantieaanbieders voor jouw eigen website? Meer weten over beïnvloedingsfactoren op websites van vakantieaanbieders? Lees onze speciale blog met 7 tips om jouw websitebezoeker te beïnvloeden hier.

1Lees de blog hier

Ga je groeien met een nieuw online marketingbureau of een eigen marketeer?

Je wilt de online marketing van jouw winkel of bedrijf naar een hoger niveau brengen. Je zit in twijfel. Maar ga je daarom een eigen marketeer aannemen of kies je voor de expertise van specialisten van een online marketingbureau? We vertellen je wat de voordelen en de nadelen van beide keuzes zijn. Ontdek of jij een eigen marketeer aanneemt of kiest voor een online marketingbureau. Lees verder in onze speciale blog: eigen marketeers versus online marketingbureau.

1Lees de blog hier

Gebruik de zomer van 2019 om te evalueren

Was afgelopen jaar een goed jaar of moet er na de zomervakantie veel gebeuren? Welke rol kan online marketing daarin betekenen? Tijdens de zomerweken helpen wij je op weg. Gebruik ons leesvoer en vakantietips als krachtvoer voor nieuwe marketingideeën voor jouw bedrijf. Kan je niet zolang wachten? Laat ons het weten en wij sturen het je toe!