fbpx

Zijn jouw website teksten wel goed genoeg?

Haal meer resultaat met nieuwe website teksten

Group of people

Hoe zorg ik dat een websitebezoeker langer op mijn website blijft en meer informatie of pagina’s op mijn website leest? Ik wil potentiële klanten overtuigen. Hen triggeren en raken om voor mijn bedrijf te kiezen. Ik wil dat ze inzien dat ze mijn product of dienst nodig hebben. En dat ik dé winkel of hét bedrijf ben die de beste oplossing voor ze heeft.

Waarschijnlijk herkennen jouw websitebezoekers zich niet in de teksten van jouw website.

Het gaat een websitebezoeker niet om jouw bedrijf

We vergeten vaak het doel van een websitebezoeker. Hij of zij zoekt een dienst of een product die een probleem oplost. Ze zoeken identificatie en herkenning. Ze zoeken naar een bedrijf die begrijpt waar ze mee zitten en waarom ze dat opgelost willen hebben. Het gaat de websitebezoeker niet per se om jouw bedrijf.

Een goede website tekst is onmisbaar. En een goede website tekst begint het probleem van jouw potentiële klanten. In de stijl van jouw bedrijf voelt de lezer pijn. En dat vinden ze in eerste instantie fijn. Ja het staat er echt. In dit geval is pijn fijn. Want jij begrijpt hen. En dat is een reden om verder te lezen. Gelukkig wordt die pijn verzacht. Want jouw bedrijf en product of dienst is dé oplossing.

1Ontvang een gratis tekst

Leuke teksten

Triggerende teksten

Meer klikken op actieknoppen

Stappenplan nieuwe website teksten

Telefonische intake

Na een persoonlijk verkoopgesprek met Bart hebben we op kantoor zoveel mogelijk informatie over jouw bedrijf en producten of diensten nodig.

 

Probleembeschrijving

De kern van jouw bedrijf is het oplossen van problemen of uitdagingen van klanten. Vanwege dat probleem gaat een potentiële klant zoeken op Google. En daarom moeten we dat probleem beschrijven. Zodat ze bij jouw product of dienst terecht komen en jouw bedrijf als ideale oplossing zien.

 

 

 

Oplossing

Potentiële klanten zoeken een oplossing. Ze willen weten wat jij voor hen kunt betekenen. Maar wat is de inhoud van jouw oplossing. Wat waarderen bestaande klanten aan jouw bedrijf? Waarom zijn ze klant en wat is de reden dat ze jouw product en dienst kochten?

Schrijven en plaatsen

We schrijven een voorbeeldtekst. Na akkoord schrijven we de overige conceptteksten. Twee keer geef jij feedback. Zo zorgen we ervoor dat we de beste teksten schrijven.

Wanneer kies jij voor een herkenbaar verhaal op je website?

Maak het verschil met websiteteksten van Seobureau

Herken jij je in de bovenstaande situatie? En wil je dat we snel voor jouw bedrijf gaan schrijven?

Klik dan hier
Maak het verschil met websiteteksten van Seobureau
1