fbpx

Google for Jobs Marketing

Besteed Google for Jobs uit

Een aantal belangrijke vacatures van jouw bedrijf staan al maanden open. Heb je een goede vacaturepagina of zelfs een vacaturewebsite, plaats je jouw vacatures op sites als Indeed en deel je elke week een vacature op de social mediakanalen van jouw bedrijf? Als je dan ervaart dat je nauwelijks potentiële werknemers bereikt, ontdek dan de mogelijkheden van Google for Jobs marketing voor jouw bedrijf.

Google for Jobs werkt hetzelfde als Google Ads: de meest relevante advertenties met het juiste budget staan bovenaan. Maar ook SEO is belangrijk als je wilt dat jouw vacaturepagina gevonden wordt door Google. 

Wil je dit zelf doen of besteed je dit liever uit aan een Google Premium Partner, die weet hoe ze jouw vacature optimaliseren voor Google?

1Kandidaten bereiken

Helder adverteren zonder loze beloftes

De mogelijkheden van Google for Jobs marketing voor jouw bedrijf zijn enorm. Google for Jobs is het juiste middel en dé nieuwe vacaturesite om potentiële werknemers te bereiken en te triggeren. Met behulp van de juiste advertenties en de juiste landingspagina’s, bereik jij de juiste kandidaten. Met de juiste tekst, is jouw vacature relevant en worden potentiële werknemers uitgedaagd om te klikken.

Vergroot de zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw vacatures met een Google for Jobs specialist.

1Neem contact op

Wil je liever gisteren dan vandaag een nieuwe werknemer werven?

Ga jij de strijd aan om de juiste werknemer te vinden met hulp van online marketing? Start vandaag nog met het optimaliseren van jouw vacature! Want morgen ben je misschien wel te laat en heeft jouw ideale nieuwe werknemer al ergens anders getekend…

Vacatures vindbaar maken
Wil je liever gisteren dan vandaag een nieuwe werknemer werven?
1