fbpx

Wil je op postcodeniveau inzichtelijk hebben waar jouw doelgroep woont?

Betaald adverteren op Google en social media als Instagram en Pinterest is duur. De meeste ondernemers hebben een beperkt advertentiebudget. Het zou ideaal zijn als je dit budget slimmer kunt inzetten.

Een van de middelen om dat te bereiken, is een geografische doelgroepsegmentatie.

Veel van onze klanten geven zelf aan waar zij online gevonden willen worden. Vaak zijn dit grote plaatsen, provincies of heel Nederland. Maar die keuze is vaak op basis van gevoel of ze denken dat die plaatsen winstgevend zijn. 

Met onze segmentatie verklein je de kans dat je grasmaaiers aanbiedt aan iemand die in een flat woont of mensen bereikt voor wie jouw exclusieve keukens te duur zijn…

 

 

AVG-proof

Elf persoonlijke kenmerken

Lijst met postcodes

Online en offline adverteren

Bepaal zelf de persoonlijke kenmerken van deze doelgroepsegmentatie

De doelgroepsegmentatie is AVG-proof: je ontvangt op basis van openbare data de postcodes waar jouw doelgroep vooral woont. En je weet ook meteen waar ze niet wonen. Onze segmentatie is mogelijk op basis van elf persoonlijke kenmerken, onder andere leeftijd, inkomen en WOZ-waarde. 

Dankzij de doelgroepsegmentatie adverteren we effectiever in Google Ads en op social media. Maar je kunt de postcodes ook gebruiken om in de juiste regionale kranten en magazines te adverteren. Daardoor is de kans veel groter dat jij jouw doelgroep bereikt. 

Denk je dat deze doelgroepsegmentatie jouw bedrijf verder helpt? Neem dan contact op. 

1Contact

Heb je een goede vraag over onze doelgroepsegmentatie?

Neem contact op als je twijfelt of de doelgroepsegmentatie wat voor jouw bedrijf is, binnen jouw budget past of wanneer je een andere vraag over de segmentatie hebt. Je kunt de segmentatie ook gebruiken zodra een nieuwe marketeer wilt aannemen en gericht vacaturepagina’s wilt inzetten met Google for Jobs .

Ik neem contact op
Heb je een goede vraag over onze doelgroepsegmentatie?
1