fbpx

Ervaring in jouw branche

Online marketing voor keuken- en badkamerzaken

Is het minder druk in jouw showroom?

Het gaat goed in de keuken- en badkamerbranche. Maar het aantal verhuizingen neemt af en de concurrentie is hoog. De afgelopen jaren heb je weinig aandacht besteed aan online marketing.  Investeren in marketing was dus niet nodig. Want het ging je voor de wind. Maar je had er ook niet echt tijd voor. Iedereen was druk bezig om te zorgen dat nieuwe keukens en badkamers op tijd geleverd werden.

Maar nu merk je dat het rustiger in jouw showroom wordt en wil je graag meer nieuwe opdrachten…

1Ja dat wil ik

Bereik je online jouw doelgroep wel?

Hoe zorg je er online voor dat consumenten in ieder geval jouw showroom kennen? Je weet dat de kans groot is dat ze in ieder geval jou en twee concurrenten bezoeken. Maar je wilt één van die drie winkels zijn die bezocht worden. Maar dan moet je ze wel overwegen om jouw showroom te bezoeken. En zijn ze in de showroom, dan overtuig jij ze.

Met online marketing wil je jouw naam positief in de markt zetten en jouw bekendheid vergroten. Zodat meer potentiële klanten kiezen voor jouw keukens en/of badkamers.

Vindbaar op Google

Zichtbaar op social media

Juiste websitebezoekers

De juiste creatieve marketingstrategie

De uitdaging is om consumenten met een realistisch verwachtingspatroon in jouw keuken- of badkamershowroom te krijgen. En daar hebben we ervaring mee. Met behulp van Google Ads bereiken we de doelgroep die jij het liefst in jouw showroom ziet. En op social media kunnen we jouw naam op de juiste manier in de markt zetten.

Wil jij online bekend worden onder de doelgroep die jij het liefst in jouw showroom hebt?

2Vertel mij meer

Breng de meerwaarde van jouw showroom over

Wil je dat meer consumenten jouw showroom online beleven en weten waarom ze naar jou toe moeten komen?

 

 

 

Ervaar hoe wij daarvoor zorgen
Breng de meerwaarde van jouw showroom over
1