Ervaring in jouw branche

Online marketing keuken- en badkamerbranche

Is het minder druk in jouw keuken- of badkamershowroom?

In het algemeen gaat het goed in de keuken- en badkamerbranche. Maar het aantal verhuizingen neemt af. En de concurrentie is hoog. De afgelopen jaren heb je weinig aandacht besteed aan online marketing. Het ging voor de wind. Investeren in marketing was dus niet nodig. Je had er ook niet echt tijd voor. Iedereen was druk bezig om te zorgen dat nieuwe keukens en badkamers op tijd geleverd werden.

Maar nu merk je dat het rustiger in jouw showroom wordt en wil je graag nieuwe opdrachten…

1Ja dat wil ik

Je bereikt niet de online doelgroep die je in jouw showroom wil ontmoeten?

Hoe zorg je er online voor dat consumenten in ieder geval jouw showroom bezoeken. Je weet dat de kans groot is dat ze er nog twee bezoeken. Maar je wilt één van die drie winkels zijn. Maar dan moet je ze wel overwegen om jouw showroom te bezoeken. Zijn ze in de showroom, dan overtuig jij ze.

Met online marketing wil je jouw naam positief in de markt zetten en jouw bekendheid vergroten. Zodat meer potentiële klanten onder de indruk zijn van jouw keukens en/of badkamers.

Vindbaar op Google

Zichtbaar op social media

Heb je zelf de marketing kennis en creatieve ideeën?

De uitdaging is om consumenten met een realistisch verwachtingspatroon in jouw keuken- of badkamershowroom te krijgen. En daar hebben we ervaring mee. Met behulp van Google Ads kunnen we ons richten op de doelgroep die jij het liefst in jouw showroom wilt ontmoeten. En op social media kunnen we jouw naam op de juiste manier in de markt zetten.

Wil jij online bekend worden onder de doelgroep die jij het liefst in jouw showroom hebt?

2Vertel mij meer

Een volle showroom door online marketing ervaring in jouw branche

Laat jouw doelgroep jouw showroom beleven en vertel hen waarom ze naar jou toe moeten komen. Ontdek hoe wij jouw showroombeleving gaan overbrengen met online marketing.

Ontdek hoe wij dat doen
Een volle showroom door online marketing ervaring in jouw branche
1