Terug naar blog

'Laatste maand en afgerond met een 8!'

24 juni 2021

De laatste maand van Yoeri

Hoi, mijn naam is Yoeri. Sinds 1 februari versterk ik Seobureau middels een stageperiode. Om je een beeld te geven wat ik de komende periode ga doen, houd ik je op de hoogte. Elke maand schrijf ik een blog over waar ik mij de afgelopen maand bij Seobureau mee bezig heb gehouden. Daarnaast geef ik bij elke blog een tip of een nieuwtje over online marketing waar jij misschien wel iets aan hebt!

Scripts en slides gemaakt en schoolopdrachten afgerond.

De 5e en tevens laatste maand van mijn stage. Deze maand ben ik aan de slag gegaan om de video scripts te schrijven en de slides voor de videoserie uit te werken. Deze staan nu klaar zodat er met het schieten van de video’s een structuur vaststaat. Daarnaast stond deze maand in het teken van het afronden van schoolopdrachten. Deze bestonden uit het opleveren van een portfolio met mijn persoonlijke ontwikkeling in de afgelopen 5 maanden. Ook behoorde daartoe de 2 adviesrapporten die ik voor Seobureau heb uit mogen voeren. Mijn portfolio heb ik afgerond met het cijfer 8 en ook mijn adviesrapporten zijn met een cijfer 8 gewaardeerd. Een ontzettend mooi cijfer waar ik dan ook erg blij mee ben!

‘Ontzettend veel dank aan het team van Seobureau!’

Graag wil ik het team van Seobureau bedanken voor alles wat ik heb mogen leren in deze periode. Ik heb ontzettend veel kennis opgedaan waar ik in de toekomst veel aan ga hebben. Een tijd die voorbij gevlogen is met veel werkplezier en werksfeer op kantoor in Barneveld. Nogmaals ontzettend bedankt en veel succes in de toekomst! Ook stage lopen bij Seobureau?

Stuur een mail

Yoeri’s maandelijkse kijk op online marketing #5

Ook deze maand heb ik weer nagedacht over iets dat ik graag met je deel, deze maand: Je advertenties in de zoekmachine meer op laten vallen en zo meer conversie scoren?

Beeldextensies in Google ads

Het is nu mogelijk om bij Google advertenties kleine afbeeldingen toe te voegen om zo nog meer op te vallen! Google zelf zegt dat dit voor zo’n 10 tot 15% meer conversies kan zorgen, wij zien zelf nog betere resultaten voor onze klanten! Zo ziet dat er uit:
Beeld extensies zijn een ideale manier om extra op te vallen en advertenties net een beetje meer uitstraling te geven. De beta versie bestond al een tijdje maar het is nu volledig uitgerold. Een erg mooie nieuwe toevoeging om mee aan de slag te gaan als je het mij vraagt! :)