Wie zijn we kort door de bocht?

Enthousiaste beroepsidioten

Group of people

We werken ouderwets hard en combineren onze kennis met gezond boerenverstand. We zijn verslaafd aan ons vak en ons hart gaat sneller kloppen van hogere conversies, betere zoekresultaten, klanten die online groeien en omzet die stijgt.

Wat we belangrijk vinden is een transparante communicatie met onze klanten. Geen mysterieuze, hippe termen maar gewoon heldere taal en duidelijke afspraken. Oprechte interesse en resultaat komen bij ons boven zogenaamd interessante poespas.

Waarom SEObureau?

Omdat je gaat voor aantoonbaar resultaat zonder opsmuk.

Wij bevinden ons niet in een grachtenpand en hebben geen flipperkasten, loungerooms en ook geen kantoorhond. We doen ook niet aan overdadige bedrijfsuitjes en we dagen graag de gevestigde orde uit. Dus als je meer waarde hecht aan hippe features dan verpletterende resultaten moet je niet bij ons zijn.

Kan een grachtenpand jou gestolen worden maar ben je wel in voor verbluffende online resultaten? Dan zit je bij SEObureau helemaal goed!

Begrijpen jouw verhaal

Bieden loepzuiver inzicht

Zorgen dat jij gevonden wordt

Behalen de afgesproken targets

Hoe ziet dat traject eruit?

Hoe SEObureau te werk gaat

Analyse

Ons motto is ‘meten = weten’. Daarom starten het traject met een uitgebreide analyse van jouw website en campagnes. Op deze manier weten we precies wat de huidige stand van zaken is.

Jouw verhaal op papier

Deze huidige stand van zaken vatten we samen in een helder verhaal. Samen met jou (en eventuele andere betrokkenen) bepalen we wat het gewenste toekomstscenario is en welke doelstellingen hier bij horen.

Pakket keuze

Je weet waar je staat en je weet waar je heen wilt. Nu is het tijd om te bepalen hoe we daar gaan komen. Op basis van je wensen en doelstellingen kijken we naar welk pakket het best bij jou past. We sturen je een aantal voorstellen die we samen bespreken.

Concreet marketingsplan

Op basis van jouw “pakketkeuze” maken we met een concreet marketingplan voor de komende tijd. Je weet precies wat er gaat gebeuren en waarom. We nemen je in het technische verhaal en laten je zien hoe we de gewenste resultaten gaan bereiken en hoe we dat meten.

Ontwikkelfase

In deze fase worden benodigdheden voor het marketingplan ontworpen, geprogrammeerd en/of geautomatiseerd. We testen alles grondig voor we aan de slag gaan en koppelen alles tijdig naar je terug. Zo weten we zeker dat alles jouw goedkeuring kan wegdragen.

Lancering

Als we allemaal helemaal tevreden zijn, is het tijd om te gaan knallen. Alles gaat live en we gaan daadwerkelijk aan de slag voor een beter resultaat. Maar daar stopt het natuurlijk niet.

Monitoring en optimaliseren

We houden je campagnes nauwlettend in de gaten en sturen constant bij. Zien we een manier om een nog beter resultaat te halen? Dan aarzelen we niet en passen we de campagne voor je aan.

Opschalen en uitbreiden

Loopt alles op rolletjes? Dan maken we samen een plan voor de toekomst en kijken we hoe we samen kunnen groeien.

Onze veelzijdige diensten

Wij helpen je graag met alles op online marketing gebied. Waarom? Nou, omdat we echte online marketing fanaten zijn. Hoe ver we daar in gaan? Heel ver. Van de allernieuwste Google-tools tot slimme chatbots op je Facebookpagina: het kan ons niet technisch genoeg zijn. Als er data aan te pas komt, dan zijn wij er als de kippen bij. ‘Meten = weten’ is onze lijfspreuk. Dus wil je je online marketing naar een hoger niveau tillen? Lees dan snel verder.

Bekijk diensten

Onze experts

Bert-jan van den Brink

Bert-jan van den Brink

bertjan@seobureau.nl 0342-224012
Bart Modderkolk

Bart Modderkolk

bart@seobureau.nl 010-3072899

Veelgestelde vragen

Wat is de achtergrond van Seobureau?

Drie jaar geleden maakten wij (Bart en Bert-Jan) een fietstochtje door Rotterdam. Al trappend passeerden alle online marketingtrends de revue. Voordat we het doorhadden veranderde een kort ritje in een urenlange fietstoer. We konden niet meer stoppen met praten.

Dit was de start van onze samenwerking. In 2016 zijn we samen verder gegaan onder de naam SEObureau en opende we ons kantoor in Barneveld. Het bedrijf richt zich volledig op online marketing.

Sinds 2018 zijn we onderdeel van het Hig Potential Agency Program van Google. Dit betekent onder andere dat onze klanten in aanmerking komen voor speciale Google Adwords bèta programma’s die nog niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Ook hebben wij vaste sparringpartners bij Google die altijd voor ons en onze klanten klaarstaan.

Waar kunnen we jullie voor inschakelen?

SEObureau richt zich alleen op online marketing.

We hebben beide een brede marketingachtergrond maar kiezen er bewust om ons op online marketing te focussen. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op gebied en zo onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Online marketingplannen / marketingstrategie
  • Online adverteren
  • SEO
  • Social Media marketing
  • Conversiemarketing
Pas ik als klant bij jullie?
  • We werken graag met klanten die net als wij gaan voor een lange-termijnrelatie. We geloven niet in losse campagnes zonder een overkoepelende strategie.
  • Wij zijn gespecialiseerd in bedrijven in MKB en MKB plus segment
  • De meeste van onze klanten hebben al ervaring met online marketing maar willen dit graag naar een volgend niveau tillen.
Waarom zou ik voor jullie kiezen?

Wat we belangrijk vinden is een transparante communicatie met onze klanten. Geen mysterieuze, hippe termen maar gewoon heldere taal en duidelijke afspraken. Oprechte interesse en resultaat komen bij ons boven zogenaamd interessante poespas.

hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt een e-mail sturen naar info@seobureau.nl. Wil je liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook:

  • Telefoonnummer Barneveld: 0342-224012
  • Telefoon Rotterdam: 010-3072899
Kan ik referenties checken?

Dat is uiteraard mogelijk. Als je ons belt, kijken we samen welke referenties voor jouw bedrijf het meest relevant zijn. Hierna nemen we contact op met deze klanten met de vraag of jij ze kunt bellen en wat hiervoor een goed moment is. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn.

Wat is jullie werkgebied?

Wij werken in een straal van ±2 uur rijden vanaf Rotterdam of Barneveld.

Dit werkgebied houden we aan omdat we het belangrijk vinden om onze klanten regelmatig te spreken. Op die manier is makkelijk om een vinger aan de pols te houden. Zijn er vragen? Twijfels? Wensen? Dit doen we ook graag op locatie en niet alleen telefonisch.

Zit ik aan een contract vast?

Wij werken met een jaarcontract. Dit doen we omdat we geloven dat het beste resultaat wordt gehaald met een langetermijnstrategie.

Natuurlijk begrijpen we dat je niet zomaar een jaarcontract afsluit: hier is vertrouwen voor nodig. Daarom is voor de fase van kennismaken, analyseren en het ontwikkelen van de langetermijnstrategie nog geen contract nodig. Pas als beide partijen het eens zijn met de gekozen weg, wordt het contract getekend.

Het contract wordt jaarlijks verlengd. Na het eerste jaar kan het contract tussentijds worden opgezegd met een opzegtermijn van 2 maanden.

1