fbpx

Veelgestelde vragen aan Seobureau

Group of people

Heb jij een vraag over Seobureau of over online marketing?

De kans is aanwezig dat jouw vraag al eerder gesteld is. Scroll naar beneden en je ontdekt belangrijke online marketingvragen.

Een officiële FAQ

Wat maakt jullie uniek?

Onze unieke focus op een aantal branches maakt ons uniek. We kunnen jouw bedrijf aan meer klanten helpen met online marketing. Met onze ervaringen in onze branches kunnen wij gerust zeggen dat we echte specialisten zijn. We zijn niet ingewikkeld. We proberen je het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zodat jij weet en begrijpt wat we doen.

Waarom is Seobureau ontstaan?

Het verhaal van Seobureau is begonnen met een webshop die Bert-Jan bouwde voor zijn tante. Op slechts 15-jarige leeftijd. Hoewel Bart en Bert-Jan elkaar niet goed kenden, deed Bart de marketing voor deze website. Zo ontstond het eerste contact.

Jaren later kwamen Bert-Jan en Bart elkaar weer tegen.En de samenwerking ontstond. Dankzij een gezamenlijke klantvisie.

Deze samenwerking liep iets uit de hand. Foutje moet kunnen. Zo ontstond Seobureau. En daarom opende Seobureau in 2016 haar deuren in Barneveld en later ook Rotterdam. In 2018 openden we officieel dit online kantoor.

De rest is geschiedenis.

Ontwerpen en bouwen jullie ook websites?

Volgens ons is er een té groot verschil tussen online marketing en webdesign. Wij kunnen jouw website wel beoordelen en verbeteringen aandragen. Maar deze verbeteringen voeren wij niet zelf uit. Wij bouwen namelijk geen (nieuwe) websites. We richten ons op de vindbaarheid en zichtbaarheid van de website.

 

Hebben jullie ervaring met e-mailmarketing?

We hebben ervaring met e-mailmarketing. We kunnen je goed helpen met het opzetten van een eenvoudige of complexere e-mail marketingfunnel.

Zit ik bij jullie vast aan een lang contract?

Wij geloven in waarde op lange termijn. Daarom werken we graag met jaarcontracten. Maar we begrijpen dat wij jouw vertrouwen moeten winnen als je ons niet kent. Daarom laten wij je al snel ontdekken wat de meerwaarde van een langere samenwerking is.

Binnen welk termijn kan ik resultaat verwachten?

Dat is lastig te zeggen.

Bij advertenties op Google en social media kan dat al na een maand zijn.

Zoekmachine optimalisatie is echter een lange termijn investering. De resultaten daarvan duren gemiddeld een jaar (of zelfs langer).

 

Zie ik mijn eigen advertenties op Google?

Soms wel en soms niet. Maar het is ook niet slim om te klikken op jouw eigen advertenties. Want dat kost je weer een klik en een klik kost… geld.

Hoe kun je jouw advertenties het beste zien?

Door zelf in te loggen met jouw eigen account van Google Ads die je van ons gekregen hebt. Of vraag ons een screenshot als voorbeeld te sturen.

Hoe bepaal ik mijn klikbudget op Google?

Daar is geen vaste formule voor. Dit bedrag is voor elke onderneming en elke branche weer verschillend.

Wij adviseren aan onze klanten minimaal €500 per maand om de juiste klanten uit jouw regio te bereiken.

Zijn mijn advertenties niet irritant voor klanten?

Een advertentie moet een potentiële klant niet als spam zien. Maar gelukkig weet Google dit. Daarom laat Google jouw advertenties niet te vaak aan dezelfde klant zien. Gemiddeld houdt Google zeven keer per persoon aan. En voor de zekerheid laten we Google verschillende advertenties zien.

Kan ik de resultaten van mijn social mediacampagnes makkelijk bekijken?

Jazeker. Want je kunt alle resultaten via jouw eigen account bekijken. Als je wilt, nemen we je elke periode telefonisch door de resultaten heen.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel jouw vraag hier

Vul je vraag hier in
1