Men behind desk

Online marketing is als een reis die we samen gaan maken. Met jouw doelen als marketingbestemming. We reizen met behulp van jouw vervoersmiddel: jouw website. Dankzij een goed marketingplan bepalen we de route en verdwalen we niet. 


Op weg om nieuwe mensen te ontmoeten, om samen in contact te komen met nieuwe potentiële klanten:

De gezamenlijke marketingbestemming

Samen bepalen we ons toekomstscenario en welke bestemming, gezamenlijke doelen, hierbij horen. De belangrijkste vraag is: wat kunnen wij voor jou betekenen?

Volgende

Vertrekpunt van de reis

Waar sta je op dit moment? De basis van een strategie voor onze toekomst. De marketingroute van de reis naar de juiste marketingbestemming. Op basis van feiten maken we beslissingen. Daarom starten we met een uitgebreide analyse van jouw website en eventuele marketingcampagnes.

Volgende

De marketingroute

We weten de bestemming van onze marketingreis. Een goede voorbereiding begint met het bepalen van de route. De verschillende mogelijke routes bestaan uit een aantal pakketten. Gebaseerd op jouw uitdagingen, wensen en doelen bepalen we de beste marketingroute.

Volgende

Het concrete marketingplan

We weten de marketingbestemming. Om daar te komen maken we de marketingroute concreet in een praktisch, eenvoudig en overzichtelijk marketingplan. We nemen je mee in onze methode en laten je zien hoe we resultaten op lange termijn gaan behalen.

Volgende

Voorbereiding van de reis

Voordat we officieel vertrekken, maken we onze ideeën concreet en delen we onze voorstellen. Jouw kennis van jouw organisatie en de branche en onze marketingkennis zorgt ervoor dat we jouw potentiële klant het beste kunnen bereiken.

Volgende

Start vanaf het vertrekpunt

Als we het beide eens zijn over de marketingroute, gaan we op weg. We hebben afgesproken welke marketingmiddelen we gaan gebruiken. Die gaan we nu inzetten. We houden continu rustpauzes om jou tijdens de reis up-to-date te houden.

Volgende

Tijdens de marketingreis

Behulpzaamheid, begeleiding, kennisgeving en tops en tips staan centraal tijdens de marketingreis. We houden jouw website en marketingcampagnes waakzaam in de gaten en sturen onderweg bij wanneer dit nodig is.

Volgende

Nieuwe marketingbestemmingen

Marketing is nooit klaar. Marketing betekent veranderen. Aanpassen aan de reis van jouw (potentiële) klant. Nieuwe ontwikkelingen bieden nieuwe kansen. Samen bepalen we of we naar nieuwe marketingbestemmingen afreizen. Zodat jij verder groeit.

1Ik wil meer weten

Volgende

1