Gezocht: een online marketingbureau!?

Gevonden!

Group of people

Ah, leuk. Een ‘Seobureau’. Wat houdt dat in? En wat kunnen jullie voor mij betekenen? Leuk, een potentiële klant. Mag ik jouw vraag met een wedervraag beantwoorden?

Stiekem heb ik die wedervraag al gesteld, maar hier komt de officiële wedervraag: zorgt jouw website ervoor dat jij jouw potentiële klant bereikt? En zorgt jouw website er dan voor dat ze in beweging komen en doen wat jij wilt dat ze doen?

Ja? Of toch niet helemaal? Dat je deze tekst leest, bewijst dat wij jou kunnen bereiken. Oneens?

Klik dan niet op deze knop!

Waarom kies je voor Seobureau?

Wij begrijpen jouw persoonlijke verhaal

Wij zorgen dat jij online gevonden wordt

Wij zorgen dat jij online klantrelaties ontwikkelt

We komen gezamenlijk aan op onze bestemmingen

Samen bereiken wij jouw marketingdoelen.

Door jouw doelen te zien als een marketingreis

De gezamenlijke marketingbestemming

Jouw huidige stand van zaken vatten we samen in een helder verhaal. Samen met jou (en eventuele andere betrokkenen) bepalen we wat het gewenste toekomstscenario is en welke doelstellingen hierbij horen. De belangrijkste vraag die we elkaar stellen is: kunnen we wat voor elkaar betekenen?

Vertrekpunt van de reis

Waar sta je op dit moment? De basis van een strategie voor onze toekomst. De marketingroute van de reis naar de juiste marketingbestemming. Op basis van de feiten maken we beslissingen. Daarom starten we met een uitgebreide analyse van jouw website en eventuele marketingcampagnes.

De marketingroute

We weten de bestemming van onze marketingreis. Een goede voorbereiding begint met het bepalen van de route. De verschillende routes bestaan uit een aantal pakketten. Gebaseerd op jouw uitdagingen, wensen en doelen bepalen we de beste marketingroute.

Het concrete marketingplan

We weten de marketingbestemming. Om daar te komen maken we de marketingroute concreet in een praktisch, eenvoudig en overzichtelijk marketingplan. We nemen je mee in onze methode en laten je zien hoe we resultaten op lange termijn gaan behalen.

Voorbereiding van de reis

Voordat we officieel vertrekken, maken we onze ideeën concreet en delen we onze voorstellen. Jouw kennis van jouw organisatie en de branche en onze marketingkennis zorgt ervoor dat we jouw potentiële klant het beste kunnen bereiken.

Start vanaf het vertrekpunt

Als we het beide eens zijn over de marketingroute, gaan we op weg. We hebben afgesproken welke marketingmiddelen we gaan gebruiken. Die gaan we nu inzetten. We houden continu rustpauzes om jou tijdens de reis up-to-date te houden.

Tijdens de marketingreis

Behulpzaamheid, begeleiding, kennisgeving en tops en tips staan centraal tijdens de marketingreis. We houden jouw website en marketingcampagnes waakzaam in de gaten en sturen onderweg bij wanneer dit nodig is.

Nieuwe marketingbestemmingen

Marketing is nooit klaar. Marketing betekent veranderen. Aanpassen aan de reis van jouw (potentiële) klant. Nieuwe ontwikkelingen bieden nieuwe kansen. Samen bepalen we of we naar nieuwe marketingbestemmingen afreizen. Zodat jij verder groeit.

Onze veelzijdige diensten

Wij houden van online marketing. We durven ook te zeggen dat we daar goed in zijn.

Wat hebben wij met jou als ondernemer of marketeer gemeen? Plezier in ons werk en de ambitie om het elke dag een beetje beter te doen. Omdat online marketing verandert. Wij veranderen mee. Jij ook?

Online marketing is heel breed. Dat weten we. Ondanks dat we als marketinggoeroes van Seobureau op elkaar lijken, halen we ons energie uit verschillende dingen. Hierdoor is:

  • Bart is onze marketingidealist. Hij is iemand die online marketing en jouw bedrijf samenbrengt. Zodat jij rendement uit marketing haalt.
  • Bert-Jan is onze dataverslaafde van Google Ads. Daar genereert hij websitebezoekers of geld mee.  Hij heeft bijna altijd de juiste technische marketingoplossing in huis.
  • Niels is onze contentkoning. Hij heeft altijd een creatief verhaal in zijn brein. En die schrijft hij op. Die tekst vinden klanten en Google leuk.
  • Robin is onze social mediastrateeg. Hij houdt van schrijven. Met dat talent schrijft hij landingspagina’s voor je. En hij laat jullie shinen op social media.

Welke vraag je over online marketing ook hebt… wij maken elke dag jouw bedrijf online een stukje beter.

Wat doen we dan?

Onze experts

Bert-jan van den Brink

bertjan@seobureau.nl 0342-224012

Bart Modderkolk

bart@seobureau.nl 010-3072899

Word jij onze nieuwe collega?

info@seobureau.nl 0342-224012

Onze veelgestelde vragen

Waarom is Seobureau ontstaan?

Het verhaal van Seobureau is begonnen met een webshop die Bert-Jan bouwde voor zijn tante. Op slechts 15-jarige leeftijd. Hoewel Bart en Bert-Jan elkaar niet goed kenden, deed Bart de marketing voor deze website. Zo ontstond het eerste contact.

Jaren later kwamen Bert-Jan en Bart elkaar weer tegen. Bart was sinds kort eigenaar van zijn eigen online marketingbureau. Dit liep enorm goed. Maar Bart mistte tijd en technische kennis. Die Bert-Jan in huis had. En de samenwerking ontstond. Dankzij een gezamenlijke klantvisie.

Deze samenwerking liep iets uit de hand. Foutje moet kunnen. Zo ontstond Seobureau. En daarom opende Seobureau in 2016 haar deuren in Barneveld en later ook Rotterdam. In 2018 openden we officieel dit online kantoor.

De rest is geschiedenis.

Waar kan Seobureau mij niet mij helpen?

Volgens ons is er een verschil tussen online marketing en webdesign. Wij kunnen jouw website wel beoordelen en verbeteringen aandragen. Maar deze verbeteringen voeren wij niet zelf uit. Wij bouwen namelijk geen (nieuwe) websites.

Wij zijn ook niet gespecialiseerd in grafisch design. Wij kunnen heel goed online adverteren. Wij begrijpen hoe wij goed moeten adverteren. Maar wij designen geen prachtige advertenties.

Dit doen wij altijd in samenwerking met jouw webdesigner, grafisch designer of met een van onze partners.

Wij zijn ten slotte geen specialist in online marketing met behulp van e-mails. We hebben niet de kennis en expertise om jouw e-mails uit te laten blinken.

Onze marketing beperkt zich tot online. Wij maken geen marketingmaterialen die geen gebruik maken van internet.

Wat maakt Seobureau uniek?

We hebben een unieke focus op online marketing. We nemen jouw online marketing niet zomaar over. We nemen de tijd om jouw bedrijf en jouw branche te leren kennen. En we steken veel tijd in optimalisatie. We controleren jouw website, websitepagina’s en advertenties regelmatig en verbeteren deze continu.

Maar we hebben ook een unieke filosofie. Misschien niet zoals je gewend bent. Maar wij geloven dat jouw potentiële klant die jouw bedrijf niet kent niet zoekt naar jouw bedrijf. Maar ze hebben een vraag. Waar ze een antwoord op willen hebben. En wij zorgen samen met jou ervoor dat jouw bedrijf die vragen beantwoordt.

Dit doen we met behulp van onze ijzersterke en open methode, die je op onze website kunt lezen.

Alles wat nodig is om jouw bedrijf op de online kaart te zetten, hebben wij in huis:

  • Wij denken mét jou en voor jou. Wij nemen jou mee in onze methode.
  • Wij snappen de cijfers en techniek van zoekmachines en social media.
  • Wij kunnen dit vertalen in verhalen over jouw bedrijf.
Kunnen jullie dit bewijzen?

Ja! Allereerst zijn wij sinds 2018 onderdeel van het zogenaamde High Potential Agency Program van Google. Dit betekent dat wij samen met 20 andere online marketingbureaus in Nederland coaching en lessen krijgen van Google. En we krijgen voorinformatie over nieuwe updates van Google. En we staan direct in contact met vaste personen bij Google.

Tegelijk hebben wij de Premier Partner badge van Google gekregen. Dit betekent onder andere dat onze advertenties zorgen voor goede inkomsten en groei van onze klanten.

Zit ik aan een contract vast?

Wij werken graag met jaarcontracten. Omdat wij niet geloven in resultaten op korte termijn. We geloven alleen in waarde op lange termijn.

Maar natuurlijk begrijpen wij dat je niet zomaar een jaarcontract met ons afsluit. Daarom willen we eerst uitgebreid kennismaken. Vergelijk dat met een meeloopdag op school. Een voorproefje op de samenwerking.

Pas als we een gezamenlijke marketingbestemming hebben bepaald, pas als we elkaar volledig vertrouwen tekenen we een contract.

Bij bijna al onze klanten wordt dit contract automatisch elk jaar verlengt. Maar na het eerste jaar kun je het contract tussentijds opzeggen (met een opzegtermijn van twee maanden).

Binnen welk termijn kan ik resultaat verwachten?

Dat is lastig te zeggen. SEO is altijd een investering op de lange termijn. Het kan zijn dat je al snel resultaten hebt. Maar de meeste resultaten duren gemiddeld een jaar of langer. Want Google heeft tijd nodig om jouw landingspagina’s te beoordelen en te vergelijken met concurrenten. SEO kun je vergelijken met het opbouwen van een reputatie. Een goede reputatie is voor Google belangrijk. Maar een goede reputatie opbouwen kost tijd. Dat lukt niet voor morgen als je vandaag begint. Omdat je beloften moet doen en die na moet komen.

1