Online marketingbureau Rotterdam

Online marketingbureau Seobureau

Is Seobureau het juiste online marketingbureau voor mijn bedrijf?

Wij denken dat jij op zoek bent naar een online marketingbureau uit Rotterdam. Deze conclusie baseren wij op het feit dat jij geklikt hebt op onze landingspagina. Een landingspagina met het zoekwoord online marketingbureau. Daarom willen wij jou graag een vraag stellen. En dat is een heel belangrijke online marketingvraag:

Waarom ben jij op zoek naar een online marketingbureau uit Rotterdam?

Want dat is de eerste stap die wij als online marketingbureau zetten. Samen met jou een online marketingdoelstelling bepalen.

Hoe gaan wij die online marketingdoelstelling dan halen?


Bekijk onze diensten

Uiteindelijk is jouw online marketingdoelstelling: geld verdienen met behulp van online marketing. Online marketing is namelijk hét middel om online klanten te generen. Maar dat kan op verschillende manieren:

Jij wilt bijvoorbeeld beter op Google gevonden worden. Dat kan met behulp van deze landingspagina. Maar dat kan ook met behulp van advertenties.

Een andere manier om die doelstelling te bereiken kan wanneer jij vindt dat jouw website verbeterd moet worden. Want je weet al dat je heel veel websitebezoekers krijgt, terwijl je bijna geen offerteaanvragen krijgt.

De vraag die daarbij hoort is: wat is jouw ervaring met online marketingbureaus?

Werk je bijvoorbeeld al samen met een online marketingbureau en ben je niet tevreden over de samenwerking? Of vind je dat het tijd is om jouw advertenties op Google die je nu zelf beheert, uit te besteden aan een online marketingbureau? Of wil je meer persoonlijk contact met jouw online marketingbureau en ben je daarom op zoek naar een online marketingbureau uit de omgeving van Rotterdam.

Op deze landingspagina vertellen wij uitgebreid over ons online marketingbureau uit Rotterdam. Zo ontdek jij onze mogelijkheden en onze werkwijze. En daardoor kun je bepalen of je denkt dat Seobureau het online marketingbureau is dat bij jouw bedrijf uit Rotterdam past.

Stel je vragen persoonlijk!

Of wil je meer weten? Dan nodigen wij je graag uit om verder te lezen.


Wat kan het online marketingbureau Seobureau voor mijn bedrijf betekenen?

Jouw virtuele reis is vandaag officieel begonnen. Het begon al eerder met een idee. Aan de hand van dit idee of jouw vragen ging je eens zoeken. En toen kwam je hier terecht. Op deze landingspagina over een online marketingbureau. Klopt dat?

Hoe ben je op deze landingspagina over een online marketingbureau terechtgekomen?

Hoe ben je op deze landingspagina over een online marketingbureau terecht gekomen?

Hoe heb je ons gevonden? Wellicht kende je onze naam al. Het kan ook zijn dat Google ons liet zien toen je aan het zoeken was naar een online marketingbureau uit Rotterdam. Niet zo vreemd dat je ons op Google vond. Online vindbaarheid op Google is namelijk een van onze vakgebieden als online marketingbureau.

Maar misschien zag je onze betaalde advertentie op Google. Dat kan ook zeker. Want online marketingbureaus adverteren voor hun klanten ook op Google. Ten slotte kun je ons tegen zijn gekomen op Facebook of Instagram. Logisch. Want een online marketingbureau kan én mag niet meer zonder betaalde advertenties op social media. Net als jouw bedrijf overigens. Ben je het daarin met ons eens?

Een leuk online marketingfeitje

Online marketing vinden wij enorm leuk. Bijvoorbeeld dat wij nog niets van jou weten. Misschien ben jij wel de trotse eigenaar van jouw eenmanszaak. Of je bent eigenaar van een bedrijf met een (heel) aantal medewerkers? Misschien ben je wel marketingmedewerker bij een bedrijf met tien collega’s.  

Maar dat je deze zin nog leest laat zien dat je onze tekst nog interessant genoeg vindt om te lezen. Die we dus ook heel graag voor jouw bedrijf schrijven. We kunnen bijvoorbeeld alle belangrijke teksten de pagina’s van jouw hoofdmenu aanpassen. Denk aan jouw dienstenpagina, jouw ‘over ons’ pagina of de pagina over jouw werkwijze.

En hebben we dat gedaan? Dan maken we net als deze landingspagina zoveel mogelijk landingspagina’s die ervoor zorgen dat jij gevonden wordt op Google. 

En wees niet bang. Meer weten we op dit moment niet van je. We zijn Big Brother niet. Maar toch kan het zijn dat jij ons binnen een paar dagen weer ziet. Met behulp van een advertentie… Zonder dat wij jou kennen. Dat is namelijk wat wij met behulp van remarketing ook voor jouw bedrijf kunnen doen.

En zie je die knop onderaan deze pagina?

Wij vertellen je alvast: ons doel van deze pagina is dat jij daarop klikt. En dan het formulier invult. Maar voordat je dat doet krijg je eerst iets van ons.

Je bent nog steeds niet afgehaakt. En omdat je nog niet afgehaakt bent, weet je wat wij met online marketing allemaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Weet je dat nog niet zeker? Lees dan deze alinea maar eens terug en je ontdekt de online marketingmogelijkheden van Seobureau.

Kun jij één van deze online marketingmogelijkheden wel gebruiken voor jouw bedrijf?

Dit zijn onze diensten

Of lees verder hoe wij onze online marketingdiensten inzetten voor jouw bedrijf. Maak kennis met onze methode!


Hoe haalt Seobureau resultaten voor mijn bedrijf met behulp van online marketing?

Online marketing is een reis die wij samen gaan maken

Onze samenwerking begint daarom persoonlijk. En onze samenwerking is gebaseerd op een ijzersterke methode. Want we moeten goed weten met wie we op reis gaan. Waarom we op reis gaan. En vooral: wat de bestemming van deze reis is. Door samen in gesprek te gaan ontdekken we jouw doelen en ambities en matchen die met onze mogelijkheden. Zodat we op reis gaan naar een gezamenlijke marketingbestemming.

Jouw website is als een elektrische fiets

Jouw website is jouw middel om online resultaten te halen. Het laat zien wie jouw bedrijf is. Jouw website helpt als het goed is jouw bedrijf vooruit. Want op jouw website kunnen potentiële klanten jouw producten kopen of een offerte aanvragen voor jouw dienst. Zoals de elektrische fiets zijn bestuurder vooruithelpt, is jouw website het middel om in contact te komen met jouw potentiële klanten. En zo is jouw website hét middel om jouw bedrijf te laten groeien.

De route naar deze bestemming is een goed plan

We weten nu wat onze gezamenlijke marketingbestemming is. We weten wat we willen bereiken met behulp van online marketing. We hebben onze doelstellingen bepaald. Nu moeten we beslissen hoe we deze doelstellingen gaan behalen.

Om te komen tot onze online marketingbestemming maken we de marketingroute concreet. Dit doen we met behulp van een praktisch, eenvoudig en overzichtelijk marketingplan. Het liefst zo kort en krachtig mogelijk. Tegelijk weet je waar je aan toe bent: we geven je inzicht in de investering van jouw bedrijf in online marketing op korte termijn. En we maken een groeiplan voor de toekomst.

Wat deze investering gaat opleveren is in het begin niet altijd 100% duidelijk. Dat ontdekken we op de lange termijn. Maar online marketing is een investering die op de lange termijn altijd geld oplevert. Als online marketing natuurlijk goed wordt ingezet.

En daar zijn we erg goed in

Want wij vinden het enorm belangrijk dat wij continu bezig zijn met verbeteringen van jouw online marketingcampagnes. Daar zoeken en kijken we doorlopend naar. Bij al jouw online marketingcampagnes kijken we elke maand: wat zijn de prestaties? Wat gaat goed en vooral: wat kan en moet beter? Dat kost veel tijd en energie. Maar daardoor kunnen we jouw online marketingbudget steeds slimmer en effectiever gebruiken.

En wij zeggen niet dat wij het beste online marketingbureau zijn. Maar wij durven wel te zeggen dat wij een heel goed online marketingbureau zijn. Door onze ijzersterke werkwijze.  Onze tevreden klanten en een tevreden Google bewijzen dat.

Is dat een online marketingmethode die jou aanspreekt?

Online marketingbureau
Dit is onze methode

Of lees verder en ontvang vijf gratis tips om jouw website te verbeteren.


Mogen wij jou uitnodigen voor een persoonlijk gesprek over online marketing?

Heb je voldoende informatie gekregen over de mogelijkheden van een online marketingbureau bij jou in Rotterdam?

En heb je een beter beeld gekregen van de mogelijkheden van ons online marketingbureau?

Dan hebben wij de eerste doelstelling van deze landingspagina bereikt.

Maar we hadden nog een tweede doelstelling

Wij willen graag ontdekken of er een match tussen jouw bedrijf en ons online marketingbureau is. En daarom willen wij graag persoonlijk met jou in contact komen. En dat doen we niet zomaar.

Je kent vast wel het spreekwoord voor wat, hoort wat. Wij wel. Want vandaag geven wij jou iets. Gratis en voor niets. Het enige dat wij terugvragen is een kleine voorwaarde…

Wat willen jullie mij dan geven?

Wij willen jou graag vijf tips geven. Vijf goede en praktische suggesties om jouw website te verbeteren.

Dan hoor ik je nu denken: je gaat me nu niet vertellen dat jullie een gratis standaardscan naar mij sturen? Nee dat klopt. Dat vertellen we inderdaad niet.

Wij gaan namelijk jouw website persoonlijk analyseren. En aan de hand van deze analyse schrijven wij vijf tips op. Die zo concreet zijn dat jij morgen die ideeën kunt verzilveren.

Denk eens aan de volgende voorbeelden:

  • We vertellen je hoe je het footermenu (onderaan jouw website) het beste kunt invullen: welke tekst en welke links dit menu moet bevatten.
  • We adviseren je over het design van jouw website: bijvoorbeeld dat tekstblokken op jouw website het beste even groot kunnen zijn.
  • Of we laten je nadenken over de indeling van jouw website: bijvoorbeeld dat jouw website foto’s van jou en jouw werknemers mist.
  • Ten slotte zien we dat jij wel blogs schrijft maar dat jouw blogs geen call-to-action button hebben die linken naar de juiste productpagina.  

Jij krijgt gratis vijf praktische online marketingtips

Online marketingbureau

Jouw vijf websitetips willen wij niet via de mail of via de telefoon bespreken. Die willen wij namelijk graag persoonlijk komen vertellen.

Waarom wij dat willen? Dat heeft te maken met onze visie op online marketing die hopelijk al duidelijk was: online marketing is volledig online. Niet offline. Maar online marketing heeft alles met mensen te maken. En wij mensen kunnen niet zonder persoonlijk contact.

Daarom hebben wij een voorstel voor een gesprek:

  • Deze vijf tips willen wij bij jou op kantoor komen geven. We gaan ze (uitgebreid) bespreken.
  • Daarna vragen wij jou of jij meer over jou en jouw bedrijf wilt vertellen.
  • En al jouw online marketingvragen aan ons stelt.
  • En dan gaan we samen kijken of we een gezamenlijke marketingbestemming kunnen bepalen.
  • Aan het einde van dit gesprek doen wij een online marketingvoorstel. Een voorstel met een idee voor een betaald online marketingplan om samen te zorgen dat jouw bedrijf gaat groeien met behulp van online marketing.

Wat zeg je van dit voorstel?

Stuur mij die 5 gratis tips!

Seobureau Google Premier Badge
1