fbpx

Een ervaren online marketingpartner die resultaten garandeert

Google Ads uitbesteden aan Seobureau

Group of people

Google heeft weer een flink bedrag afgeschreven. Weer honderden of zelfs duizenden euro’s uitgegeven. En waaraan precies? Een bedrag waarvan je een heerlijke vakantie kon boeken. Of die je goed kon gebruiken om te investeren in een nieuwe machine of waarmee je een gedeelte van jouw showroom mee kon opknappen.

Google Ads uitbesteden doe je niet zomaar. Maar je krijgt steeds meer het gevoel dat jou Google Advertenties niet zo goed renderen dat je hoopte. De resultaten zijn niet overtuigend.

Elke maand krijg je een rapport met cijfers over je heen gestort. Vol cijfers waar je niets mee lijkt te kunnen. Je lijkt de grip op Google Adverteren steeds meer te verliezen.

Weet jij zeker dat jij meer websitebezoekers, omzet en klanten kunt genereren met Ads? Of denk je dat het rendement van jouw advertentieaccount omhoog kan?

Ervaar of jouw Google Ads-specialist meer rendement kan behalen

Vraag gratis tips aan

Je bereikt niet de juiste doelgroep met jouw betaalde advertenties op Google

Je begrijpt dat jouw consument zich online oriënteert en dat je met Google advertenties ervoor zorgt dat ze jouw product of dienst in ieder geval kunnen vinden. Zodat ze je vergelijken met jouw online concurrenten en jij een kans maakt in de overweging.

Maar dan moet je wel door de juiste doelgroep gevonden worden. Consumenten die jouw product kunnen betalen of nodig hebben. Die in de regio van je bedrijf wonen of werken. Ze hoeven nog niet per se direct interesse in jouw product of dienst te hebben. Maar ze moeten als klant wel passen bij jou. Jij moet met jouw product hun probleem of uitdaging op kunnen lossen.

Jij wilt dat wij die consumenten bereiken met Google Ads en zorgen dat ze contact met je opnemen of jouw winkel gaan bezoeken. Dan zorg jij tijdens een gesprek er wel voor dat ze klant worden, toch?

Meer over Google Ads

Google Ads is hét onderdeel van jouw complete marketingstrategie

Of je nu Google Ads al uitbesteed aan een online marketingbureau of zelf in beheer hebt. De vraag die je je zelf kan stellen is: wat is jouw doel met deze online advertenties? Waarom adverteer je op Google en wat is de reden geweest om dit doel te bereiken met betaalde advertenties.

Google is een van de middelen om jouw potentiële klant te bereiken. Samen met social media en jouw offline marketing. Het is een middel om klanten te bereiken die direct naar jouw product of dienst te zoeken. Maar het is een aanvulling op jouw complete strategie. Want het vult jouw naamsbekendheid in jouw regio aan. Niet iedereen uit jouw regio kent jouw bedrijf. Dus zul je moeten bouwen aan je zichtbaarheid.

Het wordt tijd voor een online marketingbureau die begrijpt hoe zij met Google Ads jouw doelgroep bereiken

Het wordt tijd voor een echte Google Ads-specialist. Je zoekt een marketingpartner die écht verstand heeft van Google Adverteren (SEA). Die met je meekijkt en de touwtjes van Google Ads strak in handen heeft. Zodat je meegenomen wordt in het ingewikkelde verhaal van online marketing en Google Ads. Die je even een belletje doet en je meeneemt door het marketingrapport. Want een echte SEA specialist snapt dat online marketing voor de meeste ondernemers niet tastbaar is.

Je hebt een online marketingbureau nodig het technische werk voor jou doet. Terwijl jij je bezig houdt met jouw eigen bedrijf. Een partij die weet hoe hij elke euro in Google Ads moet gebruiken om er een tweede euro uit te halen.

Jij hebt geen goed beeld hoe een succesvolle campagne op Google Ads eruit ziet. Wij wel! Wij bereiken meer interessante klanten uit de buurt van je bedrijf met hetzelfde klikbudget. Google Ads uitbesteden? Goede keuze!

Besteed je Google Ads uit

Geef jouw Google Ads uit handen aan een specialist die zich bewezen heeft in jouw branche

 

Jij verdient een SEA-specialist die zich bewezen heeft bij winkels en bedrijven zoals jij. Wij hebben de juiste ervaring voor het bedenken en realiseren van succesvolle Google Ads-campagnes in jouw branche.

 

Wij snappen hoé jouw bedrijf de juiste doelgroep online moet benaderen. We weten welke rol Google Ads speelt in alle online marketingmiddelen en in welke koopfase wij jouw potentiële klant bereiken.

 

Een Google Ads-partner die jouw branche kent

Is jouw branche voor ons bekend terrein? Dan weet je bijna zeker dat wij de juiste SEA-expertise hebben. Google Ads uitbesteden is met onze ervaring een vertrouwelijke keuze. Die kennis en ervaring hebben wij vooral in deze branches:

Vertrouw jouw Google Ads toe en verminder jouw zorgen en frustraties over online marketing. Kies voor Seobureau als je gaat voor de juiste boodschap aan de juiste zoekers op Google.

Seobureau is jouw persoonlijke Seabureau dichtbij. Wil je weten waarom onze klanten tevreden zijn over hun Google Ads?

Jouw potentieële klanten bereiken als zij jou nodig hebben?

Neem contact op
1