Jouw bedrijf op de eerste pagina van Google

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Group of people

Je hebt een flink bedrag geïnvesteerd in een website die er gelikt uitziet. Maar je ziet jouw website niet staan wanneer jij Googelt naar een product of dienst van jouw bedrijf. Ergens op de tweede pagina misschien. Jouw website is bijna onvindbaar… en levert bijna niets op.

Natuurlijk is een mooi websitedesign en een goede website belangrijk. Maar een goed design wordt niet gevonden. Daar sta je dan. Met een mooie website die veel kost en nog niet genoeg oplevert. De volgende stap is belangrijker. Zorgen dat je de juiste bezoekers op jouw website krijgt. Die bereidt zijn jouw product of dienst (op korte termijn) te kopen.

Dankzij onze ervaringen in een aantal specifieke branches hebben we een bewezen roadmap gemaakt. Die werkt. Ook voor jouw branche.

Gevonden worden op Google zonder rompslomp

Als ondernemer heb je veel kennis van jouw producten of diensten. Maar je hebt geen idee wat je moet doen om te zorgen dat jouw website hoog op Google staat. Je wilt gewoon dat jij door zoveel mogelijk interessante potentiële klanten gevonden wordt. Het liefst door potentiële klanten die in de regio van jouw bedrijf wonen of werken.

Jij kunt niet zoveel met de termen landingspagina’s, linkbuilding en technische SEO. Die termen gebruiken wij ook. Maar als ondernemer wil je je focussen op de inhoud van jouw website. De rompslomp om gevonden te worden is niets voor jou. Dat wil je overlaten aan de experts.

Ons eenvoudige stappenplan kun je prima volgen. Daardoor weet je precies wat je van ons kunt verwachten. Leuker kunnen we SEO niet maken. Makkelijker wel.

Meer weten over SEO

Vindbaar is een zekerheidje

Afgestemd op jouw doelgroep

Met gratis websiteadvies

Zorgen dat potentiële klanten jouw website op Google vinden

Dankzij ons stappenplan

We beginnen met een zoekwoordenonderzoek

Dankzij het zoekwoordenonderzoek hebben we de juiste feiten op tafel hoe jouw potentiële klanten online naar jouw producten of diensten zoeken. We hebben in kaart gebracht welke zoektermen ze gebruiken en wat hun maandelijks zoekvolume is.

We gaan in op de behoefte van jouw potentiële klant

Gaan jouw websitepagina’s in op de onderwerpen waar potentiële klanten naar zoeken? Is dat niet het geval dan moeten daar landingspagina’s voor geschreven worden.

Jouw website moet klaar zijn voor jouw potentiële klant

We gaan jouw website analyseren. En dan geven we adviezen die de kwaliteit van jouw website verbeteren.

Daarna beginnen we met linkbuilding

Ontdekken we dat sommige landingspagina’s niet bovenaan op Google staan? Dan gaan we daarvoor aan de slag met backlinks.

We gaan jouw website continu verbeteren

We analyseren elke maand hoe jouw website en nieuwe landingspagina’s scoren op Google. Als het nodig is schrijven we nieuwe landingspagina’s of herschrijven we een aantal pagina’s.

Dit is een test

Test

Cases SEO Bureau

Dit is een opvallende CTA met button!

Bekijk branches
women SEO Bureau

Test

Dit is een voorbeeld

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Heb je nog vragen over SEO?

We zijn niet bang voor moeilijke vragen over alles wat met Google en vindbaarheid te maken heeft. Stel ze daarom gerust. Volgens onze klanten bijten we niet.

Stel een (moeilijke) vraag
Heb je nog vragen over SEO?
1