fbpx

Jouw bedrijf bovenaan in de zoekresultaten van Google

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Group of people

Je hebt een mooie website maar dit zie je niet terug in de zoekresultaten van Google. Natuurlijk is een mooi design en een goede werkende website belangrijk. Maar nog belangrijker is bovenaan staan in Google als een consument zoekwoorden gebruikt die linken met jouw bedrijf. Na jarenlange ervaring binnen een aantal specifieke branches hebben wij een bewezen strategie ontwikkeld die hiervoor werkt.

Goede zichtbaarheid op Google

Als ondernemer wil je graag gevonden worden als consumenten op zoek gaan naar diensten of producten die jij als bedrijf aanbiedt.

Misschien weet jij zelf niet zoveel over termen als landingspagina’s, linkbuilding en technische SEO. Wij helpen je hier graag bij!

Ons eenvoudige stappenplan is makkelijk te volgen. Hierdoor weet je precies wat je van ons kunt verwachten. Zo maken wij SEO inzichtelijk! Meer weten?

1Ik neem contact op

Vindbaar in jouw regio

Afgestemd op jouw doelgroep

Met gratis websiteadvies

Stappenplan scoren op Google

Zoekwoordenonderzoek

Als een consumenten op zoek is naar een bepaald product of dienst welke zoekwoorden worden dan gebruikt? Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek ontdekken we welke woorden belangrijk zijn voor jouw website-teksten.

Realistisch doel

Wij stellen realistische doelen en doen geen loze beloftes. We nemen je mee door de analyses en koppelen hier samen met jou doelstellingen aan.

Aan de slag

We komen met een concreet plan. Gaan aan de slag met de resultaten uit het onderzoek en houden jou regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen.

Analyse

Hierna blijven we scherp en passen we steeds details aan om zo tot een optimaal resultaat te komen.

 

Wie gevonden wil worden moet zichtbaar zijn

Jouw website beter zichtbaar?

We beantwoorden graag je vragen over zoekmachine optimalisatie!

Stel ons een vraag
Jouw website beter zichtbaar?
1