fbpx

Jouw bedrijf op de eerste pagina van Google

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Group of people

Je hebt een flink bedrag geïnvesteerd in een website die er gelikt uitziet. Maar je ziet jouw website niet staan wanneer jij Googelt naar een product of dienst van jouw bedrijf. Ergens op de tweede pagina misschien. Jouw website is bijna onvindbaar… en levert bijna niets op.

Natuurlijk is een mooi websitedesign en een goede website belangrijk. Maar een goed design wordt niet gevonden. Daar sta je dan. Met een mooie website die veel kost en nog niet genoeg oplevert. De volgende stap is belangrijker. Zorgen dat je de juiste bezoekers op jouw website krijgt. Die bereidt zijn jouw product of dienst (op korte termijn) te kopen.

Dankzij onze ervaringen in een aantal specifieke branches hebben we een bewezen roadmap gemaakt. Die werkt. Ook voor jouw branche.

Gevonden worden op Google zonder rompslomp

Als ondernemer heb je veel kennis van jouw producten of diensten. Maar je hebt geen idee wat je moet doen om te zorgen dat jouw website hoog op Google staat. Je wilt gewoon dat jij door zoveel mogelijk interessante potentiële klanten gevonden wordt. Het liefst door potentiële klanten die in de regio van jouw bedrijf wonen of werken.

Jij kunt niet zoveel met de termen landingspagina’s, linkbuilding en technische SEO. Die termen gebruiken wij ook. Maar als ondernemer wil je je focussen op de inhoud van jouw website. De rompslomp om gevonden te worden is niets voor jou. Dat wil je overlaten aan de experts.

Ons eenvoudige stappenplan kun je prima volgen. Daardoor weet je precies wat je van ons kunt verwachten. Leuker kunnen we SEO niet maken. Makkelijker wel.

1Ik neem contact op

Vindbaar in jouw regio

Afgestemd op jouw doelgroep

Met gratis websiteadvies

Stappenplan scoren op Google

Zoekwoordenonderzoek

Als consumenten op zoek is naar jou product of dienst, welke zoekwoorden gebruikt hij dan? Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek ontdek jij welke zoekwoorden gebruikt worden.

Realistisch doel

Door het zoekwoordenonderzoek weten hoe jouw markt er op Google uitziet: hoe en hoe vaak consumenten zoeken en hoe hoog jouw concurrentie is. Daardoor stellen we een realistisch doel. Bijvoorbeeld vijf pagina’s op de eerste pagina of twee in de top drie van Google.

Praktisch plan

Welke landingspagina’s gaan we schrijven en hoeveel worden het er totaal? Is linkbuilding nodig om op de eerste pagina van Google te komen? Elke maand schrijven en plaatsen we een aantal pagina’s en zorgen we voor links naar jouw website.

Analyse

Nadat de landingspagina’s geschreven zijn, is het wachten tot de pagina’s geïndexeerd zijn en op de eerste pagina komen. Dat kan wel een jaar duren. Intussen houden we dit proces in de gaten en verbeteren we jouw landingspagina’s.

 

Wie gevonden wil worden moet zichtbaar zijn

Wordt jouw website niet gevonden?

We zijn niet bang voor moeilijke vragen over alles wat met Google en vindbaarheid te maken heeft. Stel ze daarom gerust. Volgens onze klanten bijten we niet.

Stel een (moeilijke) vraag
Wordt jouw website niet gevonden?
1