fbpx

Haal meer uit jouw social media

De kracht van onze advertenties en leuke posts

Group of people

Je hebt prachtige projecten of een mooie showroom. Er gebeurt meer achter de schermen dan potentiële klanten realiseren. En je praat met enthousiasme over de ontwikkelingen van jouw bedrijf en in jouw branche. Op verjaardagen vertel je daar trots en met plezier over.

En die beelden deel je graag op social media. Maar jouw volgers zijn vooral vrienden en familie en een aantal bestaande klanten. Je bereikt nauwelijks potentiële klanten. Ook omdat je niet weet hoe je moet adverteren op Google. Je post slechts sporadisch wat op Instagram of LinkedIn zonder interactie.

Je wilt meer uit jouw social mediakanalen halen. Maar je weet niet zo goed hoe.

Hoe ga je dat bereik vergroten?

Bereik een nieuwe doelgroep

Bekijk zelf de resultaten

Meer kliks dan concurrenten

Geen zorgen meer over social media

Wij maken jouw bedrijf zichtbaar met behulp van jouw eigen social media. Dankzij jouw mooie foto’s (die je al hebt) geven we potentiële klanten een goede reden om jou te volgen. Wij zorgen dat jouw social media-account er gelikt uitziet.

En met behulp van advertenties bereiken we die potentiële klanten. Zodat ze uitgenodigd worden om jouw pagina te volgen of getriggerd worden om jouw inspiratiemagazine te bekijken of te downloaden.

Met die strategie zorgen wij helemaal voor jouw social media.

1Ik neem contact op

Stappenplan social media uitbesteden

Realistisch doel bepalen

Social media is leuk, maar niet om er even bij te doen. Wil je dat wij zorgen voor meer volgers, wil je gewoon veel mensen bereiken (naamsbekendheid) of wil je jouw merk op de kaart zetten (branding)?

Doelgroep definiëren

We bepalen jouw doelgroep dankzij bijvoorbeeld de volgende vragen: wie zijn de bezoekers van jouw website, wat zijn de kenmerken van jouw ideale klant en in welke regio wil jij adverteren?

Boodschap en stijl bepalen

Jouw bedrijf heeft een schrijfstijl. Met behulp van conceptteksten en overleg komen we tot een ideale tekst.

Resultaten optimaliseren

Halen we jouw doel met het maandelijkse budget en is het nodig dat we de advertenties aanpassen? Zo halen we het maximale uit jouw budget.

Niet meer inspiratieloos naar je scherm kijken

Om een social media post te schrijven

Schiet niet meer met hagel. Zorg dat social media een onderdeel van jouw volledige online marketingstrategie is. Daarom besteed je social media uit aan een Seobureau.

Social media uitbesteden
Om een social media post te schrijven
1