iets over remarketing

Haal mensen terug naar je website!

Group of people

Je zit in de trein, ziet mooie sneakers, maar je bent bij het station gekomen. wilt de sneakers kopen maar hebt er geen tijd voor. Dit zou zomaar een klant van u kunnen zijn. deze wilt u terug op uw website. Daar is remarketing voor.

Hoe kunnen jullie mensen terughalen op mijn website?

Er zijn veel digitale kanalen die we kunnen inzetten om mensen terug te halen naar je website.

  1. Facebook

Facebook is een kanaal dat hier veel voor wordt ingezet. Het handige van Facebook is dat het makkelijk is om te wisselen van soort content. Een video, een foto of een advertentie met een kortingscode: je zorgt steeds voor een ander contactmoment.

  1. Bannering

Met bannering plaats je een banner met jouw advertentie op de website van iemand anders. Door ons grote netwerk hebben we een forse hoeveelheid aan mogelijkheden. Hierdoor kunnen we altijd een banner plaatsen op een website die relevant is voor jouw doelgroep. Ook is het mogelijk om banners te plaatsen op A-websites, zoals het AD, de Telegraaf, de Stentor, enzovoort.

Meer weten over onze werkwijze?

Scroll van links naar rechts!

Analyse

Ons motto is ‘meten = weten’. Daarom starten het traject met een uitgebreide analyse van jouw website en campagnes. Op deze manier weten we precies wat de huidige stand van zaken is.

Jouw verhaal op papier

Deze huidige stand van zaken vatten we samen in een helder verhaal. Samen met jou (en eventuele andere betrokkenen) bepalen we wat het gewenste toekomstscenario is en welke doelstellingen hier bij horen.

Pakket keuze

Je weet waar je staat en je weet waar je heen wilt. Nu is het tijd om te bepalen hoe we daar gaan komen. Op basis van je wensen en doelstellingen kijken we naar welk pakket het best bij jou past. We sturen je een aantal voorstellen die we samen bespreken.

Concreet marketingsplan

Op basis van jouw “pakketkeuze” maken we met een concreet marketingplan voor de komende tijd. Je weet precies wat er gaat gebeuren en waarom. We nemen je in het technische verhaal en laten je zien hoe we de gewenste resultaten gaan bereiken en hoe we dat meten.

Ontwikkelfase

In deze fase worden benodigdheden voor het marketingplan ontworpen, geprogrammeerd en/of geautomatiseerd. We testen alles grondig voor we aan de slag gaan en koppelen alles tijdig naar je terug. Zo weten we zeker dat alles jouw goedkeuring kan wegdragen.

Lancering

Als we allemaal helemaal tevreden zijn, is het tijd om te gaan knallen. Alles gaat live en we gaan daadwerkelijk aan de slag voor een beter resultaat. Maar daar stopt het natuurlijk niet.

Monitoring en optimaliseren

We houden je campagnes nauwlettend in de gaten en sturen constant bij. Zien we een manier om een nog beter resultaat te halen? Dan aarzelen we niet en passen we de campagne voor je aan.

Opschalen en uitbreiden

Loopt alles op rolletjes? Dan maken we samen een plan voor de toekomst en kijken we hoe we samen kunnen groeien.

Vliegende start maken?

Start ook met bezoekers klant maken

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan willen we je graag ontmoeten. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat wij als SEObureau voor jou kunnen betekenen.

Afspraak maken
Start ook met bezoekers klant maken
1