fbpx

Kies voor ervaren SEA-specialisten in jouw branche

Besteedt Google Ads uit

Group of people

Katsjing! Google heeft zoals elke maand weer geld afgeschreven. Van dat bedrag zou je lekker een week op vakantie kunnen gaan.

De ene ondernemer frustreert zich enorm tijdens dit moment. Want hij heeft geen idee wat dit geld precies opgeleverd heeft. De ander maakt een vreugdesprongetje. Hij weet dat iedere geïnvesteerde euro op lange termijn meer euro’s oplevert.

Google Ads is geen wondermiddel, maar wel een belangrijk middel om de juiste bezoekers op jouw website te krijgen. Met Google Ads bereiken wij jouw potentiële klanten die en geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf. Want ze zoeken naar jouw product of dienst. Deze websitebezoekers zijn jouw ideale klanten. En wij helpen jou aan die potentiële klanten met behulp van Google Ads.

Helder adverteren zonder loze beloftes

Elke maand krijg je van jouw online marketingbureau een rapport met de cijfers van Google Ads resultaten. En dan moet jij zogenaamd ‘op de hoogte’ zijn.

Dat moet echt anders en dat gebeurt ook anders bij ons. Je hebt persoonlijk contact met jouw eigen campagnemanager. Heldere taal en een kort en eenvoudig rapport zijn onze beloftes. Wij zorgen dat jouw campagnes winstgevend zijn. Jij legt met goed gevoel jouw Google Ads-account bij ons. Want wij scoren met regionale campagnes en zorgen voor de juiste bezoekers op jouw website.

Laat daarom jouw Google Ads-account gratis scannen door de specialisten van Seobureau.

1Vraag gratis scan aan

Ervaring met grote budgetten

Eigen campagnemanager

Realistische resultaten

Afgestemd op jouw branche

Stappenplan Google Ads uitbesteden

Analyse bestaand advertentieaccount

Een analyse is nodig om te zien of we jouw Google Ads-account gaan aanpassen of dat we jouw account helemaal opnieuw moeten inrichten.

 

Zoekwoordenonderzoek

Zonder het zoekwoordenonderzoek kunnen we jouw advertentieaccount niet inrichten. We moeten namelijk weten wat en hoe potentiële klanten zoeken.

Realistisch doel

Wij zorgen voor websitebezoekers die direct naar jouw product of dienst zoeken. Maar hoeveel klanten of offertes wil jij de komende maanden realiseren met deze betaalde advertenties en is dat realistisch?

Advertentieaccount opnieuw inrichten

Gefocust op jouw doel, gebruiken we het zoekwoordenonderzoek om jouw advertentieaccount opnieuw in te richten of te verbeteren.

Elke week verbeteren

De ideale advertentie bestaat niet. Daarom moeten we jouw advertentieaccount continu analyseren. We verbeteren of passen advertenties aan, kiezen voor andere zoekwoorden of leggen de focus op de beste campagnes.

Klaar voor succes?

Besteed je Google Ads uit

Je bent nieuwsgierig geworden. Dat moet je toegeven. En nu wil je weten of wij ook met Google Ads resultaat voor jouw bedrijf halen.

 

 

 

Besteed Google Ads dan uit
Besteed je Google Ads uit
1