fbpx

Een nieuwe website...

Blijf wel vindbaar op Google

Group of people

Je hebt een goede webdesigner gevonden en zijn offerte bijna geaccepteerd. Want het is tijd voor een nieuwe website. Je scoort goed op Google. Maar jouw design is flink verouderd. Ondanks dat krijg je alsnog veel bezoekers. Maar die bezoekers leveren weinig op

Je weet dat je met een nieuwe website snel kunt dalen op Google. Dat wil je voorkomen. Want je wilt niet dat je straks ineens veel minder websitebezoekers krijgt. Want je laat niet voor niets een dure website bouwen. Je wilt niet dat jouw website ineens in een diep dal valt en bijna geen nieuwe bezoekers meer krijgt.

Advies aan jouw webdesigner

Behoud posities op Google

Juiste pagina's in hoofdmenu

Met Seobureau is jouw website mooi én conversiegericht

Veel webdesigners zijn goed in hun vak. Maar ze richten zich op websitedesign en niet op conversie en vindbaarheid op Google. We zien websitebouwers dezelfde fouten maken. Terwijl we die fouten eenvoudig kunnen voorkomen als we ze goed sturen. Zodat jij jouw hoge posities behoudt. Zodat jij wel vindbaar blijft op Google.

Met Seobureau voorkom je dat je jouw dure website moet repareren. Want voorkomen is beter dan genezen.

1Ik wil weten hoe

Stappenplan nieuwe website

Zoekwoordenonderzoek

Voor het behoud van jouw posities is het belangrijk om de structuur en inrichting van de website te behouden waar het kan. Maar je wilt gevonden worden op de juiste zoekwoorden. Welke woorden dat zijn, weten we na het zoekwoordenonderzoek.

Analyse bestaande website

We analyseren de resultaten en de positie op Google van jouw huidige website. Dit is de nulmeting van de website. Wat valt op en op welke vlakken is er groei nodig.

Advies websitedesigner

Naast analyse van SEO, bekijken we ook wat er op de website verbetert kan worden. We denken met jouw webdesigner mee. We geven hem tips om jouw website conversiegericht te maken. Dit is belangrijk voor het design, het hoofdmenu en de inhoud van nieuwe teksten.

Nieuwe website analyseren

Blijven de posities in Google behouden en krijgt de website niet minder websitebezoekers? We staan paraat en springen in waar nodig. Daarnaast analyseren we wat we moeten doen om de gewenste doelen van de nieuwe website te halen.

Wij begeleiden jouw webdesigner helemaal

Wil je dat jouw website gevonden blijft worden? Vraag dan eens gratis hoe we dat ongeveer doen!

Gratis advies aanvragen
Wij begeleiden jouw webdesigner helemaal
1