fbpx
Group of people

Gloednieuwe online marketing

Mupol Personeelsdiensten

Group of people
Group of people

Gloednieuwe Online Marketing

Mupol Personeelsdiensten is een Nederlands uitzendbureau voor arbeidskrachten met de juiste mentaliteit, zowel op het werk als daarbuiten. Ze werven en selecteren zelf hun werknemers in Polen en Roemenië. Hierdoor kunt u vertrouwen op gemotiveerde Poolse, Roemeense en Litouwse uitzendkrachten, die u voor de meest uiteenlopende (agrarische) werkzaamheden kunt inzetten.

 

Bekijk website
women SEO Bureau

Wat is de

Marketinguitdaging?

Toen Mupol Personeeldiensten met SEObureau in gesprek ging, kwamen alle aanvragen voor personeel altijd binnen via de accountmanagers. Er moest altijd actief acquisitie worden gedaan. De uitdaging was dus om te zorgen voor:

  • 1. Een betere SEO (hogere ranking in Google en beter gevonden op relevante zoektermen)
  • 2. Meer leads via de website

Hoe is deze uitdaging behaald?

Om te zorgen dat de SEO is verbeterd hebben we:

  1. De techniek van de website geoptimaliseerd.

Door de techniek aan te passen snapt Google nu beter wat Mupol Personeelsdiensten aanbiedt en waarop ze gevonden willen worden. Hierdoor is het verkeer op de website niet alleen toegenomen, maar passen de bezoekers ook beter bij het bedrijf.

  1. Een profiel opgebouwd met betrouwbare backlinks

Een ‘backlink’ is een verwijzing naar jouw website vanaf een andere website. Hoe populairder en relevanter deze website is voor jouw website, hoe hoger Google deze backlink waardeert. Hoe meer goedgewaarde backlinks Google kan vinden hoe geloofwaardiger jouw website is. Hierdoor kom je steeds hoger in de ranking van Google te staan.

Om te zorgen dat bezoekers ook echt leads worden, hebben we:

3. Goede landingspagina’s en interessante content ontwikkeld.

We hebben landingspagina’s gemaakt die zorgen dat bezoekers op de juiste manier op de website terechtkomen en direct content te lezen krijgen die te maken heeft met hun zoekvraag. Hierdoor weet de bezoeker dat ie goed zit. Ook hebben we natuurlijk ‘call to action’ knoppen toegevoegd aan deze landingspagina’s. Hierdoor krijgen ze nu gemiddeld 3-10 directe aanvragen per maand via de website.

Klinkt goed!

Ook een soortgelijke uitdaging?

Heb jij ook een marketinguitdaging die je graag aan ons wilt voorleggen? Dan willen we je graag ontmoeten. Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat wij als SEObureau voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op
women SEO Bureau
1