fbpx
Group of people

400 paasontbijtjes verkocht voor €0,39 per stuk

Group of people
Group of people

Pasen… een prachtig moment om gezellig met familie een dagje eropuit te gaan. Dit jaar konden we helaas niet met de hele familie uit eten… maar met het gezin konden we wel lekker ontbijten. Dan is het deze dagen toch leuk als je heerlijk ontbijtje thuisbezorgd is? Tenminste, volgens ons geeft zo’n ontbijt de paasdagen toch een speciaal gevoel.

Ontdek hoe wij tot dit resultaat kwamen

Hoogerbrug Cuisine speelde in op de huidige situatie. Ervaring met het maken van veel eten en bezorgen van maaltijden hadden ze als cateraar al. Maar ze hadden nog nooit 400 ontbijtjes gemaakt en bezorgd in 2 dagen.

Ter vergelijking: vorig jaar verkocht Hoogerbrug, zonder online advertenties, nog geen 100 ontbijtjes!

women SEO Bureau

Hoe kwamen we tot dit resultaat?

  1. We maakten telefonische kennis op donderdag 2 april.
  2. We bedachten diezelfde dag een strategie, de boodschap en schreven de teksten.
  3. De campagnes gingen live op vrijdag 3 april.

Nog geen ervaring met online advertenties 

Betaalde advertenties op Facebook en Instagram waren voor hen ook nog eens nieuw. Maar ze wilden weten of online adverteren wat voor hen was. Deze Pasen vonden ze het juiste moment om dat te ontdekken.

De campagnes gingen precies op tijd live: anderhalve week voor Pasen. Want dat is het moment dat iedereen nadenkt over de vraag: wat gaan we eten tijdens Pasen?

Na een telefonische intake op donderdag stond de actie de volgende dag online. Al na een paar dagen was duidelijk dat de campagne meer ontbijtjes zou verkopen dan we ooit hadden kunnen denken. De maximale capaciteit om alle ontbijtjes te kunnen bezorgen was eigenlijk maar 250. Over succes gesproken…

  • Uiteindelijk verkochten we meer dan 400 ontbijtjes en was de omzet ruim €4.000.
  • En dat met een klikbudget van iets meer dan €150!
  • Maar er zijn ook meer dan 28.000 mensen bereikt. Dat betekent dat een groot deel van de doelgroep uit de regio bereikt is en de naamsbekendheid van Hoogerbrug een stuk groter is.

Dan genereren wij omzet

Geen winkelbezoekers meer en wil je ook online verkopen?

Wij weten hoe we je doelgroep op social media & Google bereiken. Wil je dat we die kennis en ervaring voor jouw bedrijf gebruiken en omzet genereren?

Neem vrijblijvend contact op
women SEO Bureau
1