fbpx
Group of people

1806 potentiële klanten in 45 dagen voor €0,32 per stuk

Group of people
Group of people

Dat is momenteel de tussenstand (4 aug) van een super succesvolle Facebook & Instagram campagne. En dat alles in een tijdbestek van 45 dagen. Door de campagne zijn meer dan 1800 personen uit de doelgroep bereikt voor maar 31 cent en hebben in ruil voor een naam en mailadres een brochure aangevraagd.

women SEO Bureau

Hoe kwamen we tot dit resultaat?

  1. We brachten de ideale doelgroep in kaart. 
  2. We bepaalden de doelstelling en de juiste inhoud van de advertenties. 
  3. We kozen de juiste doelstelling en advertentie.

Wie moeten we bereiken?

De klant levert en bouwt miniwoningen. Een specifieke doelgroep zoals vakantiewoningen en zorgwoningen. We hebben daarom onderzoek gedaan naar kenmerken die aantonen dat mensen op zoek zijn naar een type miniwoning of vakantiewoning. Denk aan kenmerken als inkomen, type woning, gezinssamenstelling en interesses. 

Wat wordt de inhoud van de advertentie?

Waarom zou je een brochure aanvragen? 

Wanneer we jouw doelgroep op social media bereiken, zijn ze niet actief op zoek naar jouw product of dienst. Je advertentie moet dus opvallen en aanspreken. Want de huidige consument stelt constant de vraag: ‘what’s in for me?’

De juiste advertentiekeuze

Elke maand verbeteren we de campagnes van onze klanten. We denken na over nieuwe strategieën, testen met nieuwe campagnes, verbeteren advertentieteksten of voeren testen uit onder verschillende doelgroepen. 

Voor de klant voerden we in mei een test uit met één van de nieuwste advertentievormen van Facebook/Instagram. Want: het aanvragen van een brochure moet zo eenvoudig mogelijk zijn en dat is mogelijk met deze ‘nieuwe’ advertenties. Door deze keuze hoeven potentiële klanten niet meer naar de website door te klikken, maar kunnen ze in Facebook of Instagram zelf de brochure aanvragen. Vaak is hun voornaam en mailadres al ingevuld. 

En dat resulteerde in statistieken die door het plafond gingen!

Wil jij ook jouw doelgroep op een goedkope manier bereiken?

Ontdek of wij ook voor jou een Facebook/Instagram campagne kunnen realiseren met groot succes.

Neem vrijblijvend contact op
women SEO Bureau
1