fbpx

Ervaring in jouw branche

Online marketing wonen en slapen

Krijg jij te weinig bezoekers in jouw showroom?

Hoe trigger ik online de consument om naar mijn showroom te komen? Je zit op de juiste pagina als dat een vraag is die je bezighoudt. Je hebt een sterk assortiment en je loopt voor op concurrenten. Je krijgt veel complimenten van consumenten over jullie manier van adviseren. In de showroom ligt de kracht van jouw bedrijf, daar adviseer je jouw klanten bij het kopen van het beste matras voor zijn rugproblemen of gebruik je jouw ervaring om zijn woonkamer prachtig én praktisch in te richten.

Maar je hebt te weinig consumenten in jouw showroom om jouw omzetdoel te halen.

1Heb je hulp nodig?

Hoe breng je online de meewaarde van jouw showroom over?

Je vindt het lastig om op jouw website duidelijk te maken wat het de klant oplevert als hij jouw showroom bezoekt en wat jouw winkel anders maakt dan de winkel van concurrenten.

Je wilt graag potentiële klanten bereiken met de juiste leeftijd en budget die zoeken naar ontzorgen. Klanten die nadenken over een aankoop, bij voorkeur uit de regio van jouw showroom. Maar hoe krijg je jouw doelgroep inzichtelijk, hoe bereik je ze en hoe overtuig je ze van de meerwaarde van een winkel- of showroombezoek?

Bereik jouw doelgroep

Online naamsbekendheid

Winkelbezoekers uit de regio

Heb je al een marketingpartner die de woonbranche of slaapbranche begrijpt?

Wij hebben de juiste succesformule om meer klanten uit de omgeving in jouw showroom te krijgen. Wij hebben praktijkervaring met woon- en slaapwinkels. Wij weten welke vragen potentiële klanten stellen en die kennis gebruiken wij om jou doelgroep met Google en social media te triggeren om jouw showroom te bezoeken.

Zo heb jij tijd om de strategie van jouw winkel te bepalen en consumenten in jouw showroom te helpen.

2Ik neem contact op

Bereik jouw oriënterende doelgroep online

Zorg dat je er online staat. Op het juiste moment en op de juiste plek.

Ontdek hoe wij dat doen
Bereik jouw oriënterende doelgroep online
1