Ervaring in jouw branche

Online marketing wonen en slapen

Krijg jij te weinig bezoekers in jouw showroom?

Hoe trigger ik de consument om naar mijn showroom te komen? Je zit op de juiste pagina als dat een vraag is die je continu bezighoudt. Je hebt een sterk assortiment en je loopt voor op concurrenten. Je krijgt veel complimenten van consumenten over jullie manier van adviseren. In de showroom ligt de kracht van jouw bedrijf. Daar adviseer je je klanten bij het kopen van het beste matras voor zijn rugproblemen of gebruik je jouw ervaring om zijn woonkamer zo mooi en praktisch mogelijk in te richten.

Maar je hebt te weinig consumenten in jouw showroom die je goed kunt adviseren om jouw omzetdoel te halen.

1Heb je hulp nodig?

Hoe breng ik de meewaarde van mijn showroom online op mijn website over?

Ik vind het lastig om op mijn website duidelijk te maken wat het de klant oplevert als hij mijn showroom bezoekt. Hoe overtuig ik consumenten van de meerwaarde van een winkel- of showroombezoek? Online weet ik niet hoe ik mij onderscheiden moet van mijn concurrenten.

Ik wil graag potentiële klanten bereiken met de juiste leeftijd en budget. Die klaar zijn om een aankoop te doen. Bij voorkeur uit de regio van mijn showroom. Dat zijn de klanten die ik helemaal kan ontzorgen. Hoe krijg ik mij doelgroep inzichtelijk en hoe bereik ik ze?

Bereik jouw doelgroep

Regionaal bekender

Heb je al een marketingpartner die de woonbranche of slaapbranche begrijpt?

Wij hebben de juiste succesformule om meer klanten uit de omgeving in jouw showroom te krijgen. Seobureau heeft praktijkervaring met woonwinkels en slaapwinkels. Daardoor weten wij welke vragen potentiële klanten stellen. Die kennis gebruiken wij om jou doelgroep via Google en social media te triggeren om jouw showroom te bezoeken. Zodat we jouw oriënterende doelgroep bereiken.

Daardoor heb jij tijd om consumenten in jouw showroom te begeleiden naar de juiste inrichting van hun woning. 

2Ik neem contact op

Online marketing voor wonen en slapen brengt potentiële klanten in je showroom

Wil jij een toenemend aantal showroombezoekers? Neem contact op en wees voorbereid op meer kwalitatieve showroombezoekers!

Ontdek hoe wij te werk gaan
 Online marketing voor wonen en slapen brengt potentiële klanten in je showroom
1