fbpx

Ervaring in jouw branche

Online marketing voor makelaarskantoren

Group of people

Online zijn er kansen genoeg voor de Nederlandse makelaar

De vraag naar huizen is vele malen groter dan het aanbod. Als makelaar wil je daarom iedereen (in jouw regio) bereiken die er over nadenkt om zijn huis te verkopen, en het liefst zo vroeg mogelijk. Met ongeveer 9.000 makelaars in Nederland is de concurrentie enorm. Daarnaast heb je concurrentie van platforms waar mensen zelf hun woning kunnen verkopen. 

Het is daarom belangrijk dat potentiële verkopers jouw naam kennen en meenemen in hun oriëntatie- en vergelijkingsproces. Maar hoe doe je dat?

Neem contact op

Bereik huiseigenaren die er over nadenken hun huis te verkopen 

Online liggen er enorme kansen, maar toch halen veel makelaars te weinig uit hun social media, website en Google. En dat terwijl lokale vindbaarheid in jouw regio superveel op kan leveren. 

De cijfers laten zien dat de makelaarsbranche een enorm concurrerende markt is. Maar door jouw naam online goed in de markt te zetten kan je de concurrentie voor blijven.

Slimme social media funnel

Focus op goedkoop bereik

Creatief met Google Ads

Ons online marketingbureau heeft ervaring met de makelaarsbranche

We hebben jarenlange ervaring met het opzetten van online marketing campagnes voor makelaars en hypotheekadviseurs. We weten hoe we Google en Instagram & Facebook op elkaar afstemmen om potentiële verkopers te bereiken en te overtuigen. 

Wil jij jouw naamsbekendheid vergroten onder woningeigenaren en meer leads binnenhalen met jouw website?

Neem contact op

Cases SEO Bureau

Online een merknaam opbouwen

Wil je ook online zichtbaar zijn?

Neem contact op
Online een merknaam opbouwen
1