fbpx

Ervaring in jouw branche

Online marketing voor makelaarskantoren

Online zijn er kansen genoeg voor de Nederlandse makelaar

De vraag naar huizen is veel groter dan het aanbod. Als makelaar moet je daarom iedereen bereiken die er over nadenkt om zijn huis te verkopen. Met ongeveer 9.000 makelaars in Nederland is de concurrentie enorm. Daarnaast heb je concurrentie van platforms waar mensen zelf hun woning kunnen verkopen. 

Het is daarom belangrijk dat potentiële verkopers jouw naam kennen en meenemen in hun oriëntatie- en vergelijkingsproces. Maar hoe doe je dat?

1Ontdek hoe je dat doet

Bereik huiseigenaren die er over nadenken hun huis te verkopen 

Online zijn de kansen enorm, maar toch halen veel makelaars te weinig uit social media, hun website en Google. En dat terwijl lokale vindbaarheid in jouw eigen regio voor ons niet ingewikkeld is. 

De prijzen in Google Ads laten zien dat de makelaarsbranche een enorm concurrerende markt is. Maar door duidelijk jouw onderscheidend vermogen te benoemen, kunnen we met behulp van social media een uitstekend ingerichte marketingfunnel opzetten. Daardoor beperken we de kosten, maar bereiken we wel een grote doelgroep.

Slimme social media funnel

Focus op goedkoop bereik

Creatief met Google Ads

Ons online marketingbureau heeft ervaring met de makelaarsbranche

We hebben veel ervaring met makelaars en hypotheekadviseurs, niet alleen privé, maar ook met het opzetten van online marketingplannen. We weten hoe hoe we Google en Instagram & Facebook op elkaar afstemmen om potentiële verkopers te bereiken en te overtuigen. 

Wil jij zo jouw naamsbekendheid vergroten onder woningeigenaren en meer leads binnenhalen met jouw website?

2Neem contact op

Cases SEO Bureau

Rijdt naar de toekomst van jouw bedrijf

Wat er online en offline in de huizenmarkt gaat gebeuren, weten we niet. Maar wil je online voorbereid zijn?

Investeer dan in online
Rijdt naar de toekomst van jouw bedrijf
1