fbpx

Ervaring in jouw branche

Online marketing voor hoveniers

Heb jij jaarrond niet voldoende klanten en omzet?

Je weet veel van tuinen en je hebt passie voor groen. Maar de afgelopen maanden heb je bijna geen offerteaanvragen binnen gekregen via jouw website. Aangezien de economie goed draait, besteden mensen steeds vaker hun tuinonderhoud uit. Daarom wil je graag een extra aantal onderhoudsabonnementen verkopen via je website.

Jouw huidige online marketingbureau schuift het ontbreken aan offertes af op de wisselende drukte van seizoenen en toename van concurrentie. Maar het gaat erom dat jij vindbaar bent als jouw doelgroep je zoekt. Herken jij dit alledaagse probleem die wij van goede hoveniers horen?

Nu heb je nog voldoende klanten en een netwerk opgebouwd. Maar houd je dit vol?

1Dat zou beter kunnen

Daarom wil je investeren in online marketing

In het voorjaar en zomer maak je als hovenier veel werkuren. En dat vind je niet erg. Dan kom je niet aan marketing toe. Maar in de maanden september tot februari is het rustig op het bedrijf. In die tijd kun je best wat meer doen met online marketing. Je hebt namelijk een mooie website die er goed uitziet, maar daar haal je niets uit…

Je begrijpt best dat je investeren moet om resultaat te halen met online marketing. Maar die investering moet wel nieuwe opdrachten opleveren. Direct of indirect. En dat mis je nu. Je wilt vooral duidelijkheid op de vraag wat jouw marketingbureau doet en waarom ze dat doen. En wat dat op de lange termijn op gaat leveren.

Bovenaan in Google

Groot bereik op social media

Regionaal gevonden

Werk je al samen met het juiste online marketingbureau?

We hebben al veel gewerkt voor hoveniersbedrijven. Uiteraard niet voor jouw concurrenten in de regio, maar nu mis je een marketingbureau die de hovenierswereld snapt en er ervaring in heeft. Die weet waar consumenten op letten en weet hoe jij jouw website moet inrichten om meer offerteaanvragen te ontvangen. Met online marketeers die weten hoe zij op Google en social moeten adverteren om potentiële klanten te bereiken.

Wil jij jouw online marketing graag uitbesteden zodat jouw website het hele jaar rendeert en meer offerteaanvragen binnen krijgt?

2Ik neem contact op

Haal meer leads uit jouw website

Wil jij online resultaat halen, zonder dat jij je zorgen maakt over jouw online marketing?

Neem dan contact op
Haal meer leads uit jouw website
1