Ervaring in jouw branche

Online marketing hovenier

Heb jij jaarrond niet voldoende klanten en omzet?

Je weet veel van tuinen en je hebt passie voor groen. Maar de afgelopen maanden heb je bijna geen offerteaanvragen binnen gekregen via jouw website. Aangezien de economie goed draait, besteden mensen steeds vaker hun tuinonderhoud uit. Je wilt graag een paar extra onderhoudsabonnementen verkopen via je website. Jouw huidige online marketingbureau schuift het op de wisselende drukte van seizoenen en toename van concurrentie. Maar het gaat erom dat jij vindbaar bent als jouw doelgroep je zoekt. Herken jij dit alledaagse probleem die wij van goede hoveniers horen?

Nu heb je nog voldoende klanten en een netwerk opgebouwd. Maar je verdient vooral aan nieuwe tuinen. Tuinonderhoud wordt steeds vaker uitbesteed. Hoe ga je hiermee om en vooral: hoe speel je hierop in?

1Dat zou beter kunnen

Je wilt niet voor niets investeren als hovenier in online marketing

In het voorjaar en zomer maak je als hovenier veel werkuren. En dat vind je niet erg. Dan kom je niet aan marketing toe. Maar in de maanden september tot februari is het rustig op het bedrijf. In die tijd zou je best wat meer kunnen doen met online marketing. Je hebt namelijk een mooie website die er goed uitziet, maar waar je niets uithaalt…

Heb je een mooie website? Wat haal je er uit?

Je begrijpt best dat je investeren moet om resultaat te halen met online marketing. Maar die investering moet wel nieuwe opdrachten opleveren. Direct of indirect. En dat mis je nu. Je wilt vooral duidelijkheid op de vraag wat jouw marketingbureau doet en waarom ze dat doen. En wat dat op de lange termijn op gaat leveren.

Bovenaan in Google

Groot bereik op social media

Regionaal gevonden

Werk je nog niet samen met een online marketingbureau met hovenierservaring?

We hebben al veel gewerkt voor hoveniersbedrijven. Uiteraard niet voor jouw concurrenten in de regio. Maar je mist een marketingbureau die de hovenierswereld snapt en ervaring heeft in jouw branche. Die weet waar consumenten op letten. Hoe jij jouw website moet inrichten om offerteaanvragen te ontvangen van diezelfde consumenten. Hoe jij op Google moet adverteren om potentiële klanten te bereiken. En op welke social mediakanalen jij actief moet zijn om naamsbekendheid te krijgen.

Wil jij jouw online marketing graag uitbesteden zodat jouw website het hele jaar rendeert en meer offerteaanvragen binnen krijgt?

2Ik neem contact op

Wil jij jaarrond opdrachten ontvangen?

Wil jij online resultaat halen, zonder dat jij je daar zorgen over maakt? Profiteer dan van onze hovenierservaring.

 

Neem contact op
Wil jij jaarrond opdrachten ontvangen?
1