fbpx

Ervaring in jouw branche

Online marketing voor garages en automotive

Heb je weinig klanten die de auto bij jou laten onderhouden?

Jouw focust ligt op onderhoud van auto’s. Je bent niet voor niets garagebedrijf. De verkoop van occasions via Marktplaats en AutoScout doe jij ervoor vaste klanten bij en heeft niet de grootste prioriteit. Daarom moet jij het voornamelijk hebben van jouw onderhoudskracht. Die kracht ligt in jouw garage want daar lever jij goede kwaliteit aan de onderhoud van auto’s. Maar je zou graag meer klanten voor auto-onderhoud willen. Auto eigenaren uit de regio die voor onderhoud niet vastzitten aan een garage. In jouw garage laat je zien waar jullie goed in zijn. Daardoor blijven nieuwe klanten vaak langer klant dan ze van plan waren.

Maar jij weet niet goed hoe je die autobezitters uit de omgeving bereikt en naar jouw garage laat komen.

1Ontdek hoe je dat doet

Bereik je online te weinig potentiële klanten uit de buurt?

Het lukt je niet om nieuwe onderhoudsklanten naar jouw garage te trekken. Je bent actief op social media en je post zo nu en dan mooie foto’s op Facebook. Maar vooral familie en bekenden van jou en jouw werknemers volgen je. Daarnaast vraag jij je af hoe je Google moet gebruiken om online regionaal naamsbekendheid te genereren. Want dat is wat jij wil.

Google en social media zijn dé middelen om regionaal bekend te worden. Daar hebben we ervaring mee. Met Google bereiken we zoekende consumenten die snel of direct een autobedrijf nodig hebben. En op social media kunnen we zorgen voor interactie met potentiële klanten. Zodat ze jouw naam al in het hoofd hebben zitten zodra zij een garage zoeken.

Bovenaan dankzij Google Ads

Zichtbaar op social media

Focus op nieuwe klanten

Gebruik je de juiste online kanalen op de juiste manier?

Met afgestemde advertenties kom jij regionaal onder de aandacht bij consumenten uit de omgeving van jouw garage. Die nu nog geen weet hebben van jouw autobedrijf. We denken met je mee om jouw website nog beter in te richten. Zodat potentiële klanten na een websitebezoek overtuigd zijn en eenvoudig een onderhoudsafspraak maken.

Wil je op lange termijn meer klanten uit de buurt die hun auto bij jouw garage onderhouden?

2Neem contact op

Cases SEO Bureau

Rijdt naar de toekomst van jouw bedrijf

Wil jij dat jouw autobedrijf klaar voor de mobiliteit van de toekomst is?

Investeer dan in online
Rijdt naar de toekomst van jouw bedrijf
1