Ervaring in jouw branche

Online marketing retail (met showroom)

Krijg jij te weinig bezoekers in jouw winkel?

Wat is het geheim van een winkel waar het altijd druk lijkt? Je hebt een nieuw en modern productassortiment. Jouw prijs is niet te hoog of te laag en je hebt elk seizoen goede aanbiedingen. Maar online bereik je weinig potentiële klanten. Het aantal websitebezoekers blijft nagenoeg gelijk. Maar dit aantal is beperkt. En jouw volgers op Instagram en Facebook zijn vooral vrienden en bekenden.

Je wilt verspreid over de hele week graag meer winkelbezoekers. Bijna elke dinsdagochtend is jouw onzekere vraag: hoe druk (of hoe rustig) wordt het deze week? Die drukte is ook nog eens afhankelijk van de weersvoorspelling. Maar je weet dat dit niet het grootste probleem is.

Want te weinig potentiële klanten die in de regio van jouw winkel wonen, weten van het bestaan van jouw winkel af.

1Hoe los ik dat op?

Schiet online marketing er vaak bij in en heb je er weinig verstand van?

Je wilt meer bekendheid in de regio met behulp van online marketing. Maar je hebt te weinig kennis, ideeën en te veel werkzaamheden liggen om een goede marketingstrategie op te zetten. Laat staan de uitvoering. Zelf ben je druk met leverancierscontacten, planningen, administratie en het managen van de winkelvloer…

Dan wordt het tijd voor een ervaren marketingpartner die zich al bewezen heeft bij andere winkels met een showroom. Een online marketingpartner die kennis heeft van jouw branche. Die de waarde van jouw winkel online goed overbrengt en jou de mogelijkheid geeft om vooral te doen waar je goed in bent: winkelbezoekers goed advies geven.

Bereik ideale consumenten

Meer bekendheid in de regio

Kennen consumenten uit de regio jouw winkel?

Wij hebben een bewezen strategie. Zodat klanten uit jouw regio meerwaarde zien in een winkelbezoek. We weten welke marketingcampagnes op Google werken en hoe we beeldmateriaal van jouw winkel en producten slim inzetten op social media. De succesformule voor jouw winkel met showroom lichten we graag toe.

Neem contact op als jij zonder marketingfrustraties en -kopzorgen meer kwalitatieve bezoekers in jouw winkel wilt!

2Ik neem contact op

Cases SEO Bureau

Een showroom vol potentiële klanten uit de regio door online marketing retail

Een showroom die wekelijks maar een handjevol showroombezoekers ontvangt. Dat moet anders. Wij weten aan de hand van onze ervaring op welke wijze wij de showroombeleving moeten communiceren in een triggerende boodschap aan jouw potentiële klanten. Zichtbaar en vindbaar zijn voor jouw doelgroep als zij opzoek zijn naar jouw product of dienst.

Ontdek onze werkwijze
Een showroom vol potentiële klanten uit de regio door online marketing retail
1