fbpx

Ervaring in jouw branche

Online marketing retail (met showroom)

Wil je verspreid over de week meer winkelbezoekers?

Wat is het geheim van winkels waar het de hele week druk lijkt? Je hebt een nieuw en modern productassortiment. Jouw prijs is niet te hoog of te laag en je hebt elk seizoen goede aanbiedingen. Maar online bereik je weinig potentiële klanten, want het lage aantal websitebezoekers blijft nagenoeg gelijk en jouw volgers op Instagram en Facebook zijn vooral vrienden en bekenden.

Je wilt verspreid over de hele week graag meer winkelbezoekers. Bijna elke dinsdagochtend is jouw onzekere vraag: hoe druk (of hoe rustig) wordt het deze week? Die drukte is ook nog eens afhankelijk van de weersvoorspelling. Maar je weet dat dit niet het grootste probleem is.

Want te weinig potentiële klanten die in de regio van jouw winkel wonen, weten van het bestaan van jouw winkel af.

1Hoe los ik dat op?

Schiet online marketing er vaak bij in en heb je er weinig verstand van?

Je wilt meer bekendheid in de regio met behulp van online marketing. Maar je hebt te weinig kennis, ideeën en te veel werkzaamheden liggen om een goede marketingstrategie op te zetten en uit te voeren. Want je bent al druk met leverancierscontacten, planningen, administratie en het managen van de winkelvloer…

Daarom wordt het tijd voor een ervaren marketingpartner die zich al bewezen heeft bij andere winkels en die kennis heeft van jouw branche. Met een marketingteam die de waarde van jouw winkel online goed overbrengt en jou de mogelijkheid geeft om vooral te doen waar je goed in bent: winkelbezoekers goed advies geven.

Naamsbekendheid in jouw regio

Bereik jouw doelgroep

Kennen consumenten uit de regio jouw winkel?

Wij hebben een bewezen strategie, zodat klanten uit jouw regio meerwaarde zien in een winkelbezoek. We weten welke marketingcampagnes op Google werken en hoe we beeldmateriaal van jouw winkel en producten slim in moeten zetten op social media. Die online succesformule voor jouw winkel met showroom lichten we graag toe.

2Neem daarom contact op

Cases SEO Bureau

Gebruik de juiste online marketingkanalen

Wil jij met behulp van Google en social media potentiële klanten bereiken en triggeren om jouw winkel te bezoeken?

 

Schakel ons dan in!
Gebruik de juiste online marketingkanalen
1