fbpx

Ervaring in jouw branche

Online marketing voor detailhandel (met showroom)

Group of people

Wil jij ,de hele week door, meer winkelbezoekers?

Wat is het geheim van winkels waar het de hele week druk is? Je hebt een mooi assortiment. Jouw prijzen zijn marktconform en je hebt regelmatig leuke aanbiedingen. Je wilt de hele week door zoveel mogelijk bezoekers in jouw winkel verwelkomen. Met onze kennis van online marketing helpen wij jou daar graag bij!

Door online marketing meer bezoekers verwelkomen in jouw winkel?

dat wil ik!

Schiet online marketing er vaak bij in of ontbreekt het aan de juiste kennis?

Je wilt meer bekendheid in de regio krijgen met behulp van online marketing. Maar je hebt te weinig kennis, ideeën of te veel werkzaamheden liggen om een goede marketingstrategie op te zetten en uit te voeren. Want je bent al druk met leverancierscontacten, planningen, administratie en het managen van de winkelvloer…

Daarom wordt het tijd voor een ervaren marketingpartner die jarenlange ervaring heeft met online marketing binnen de detailhandel. Kies voor een marketingteam die de waarde van jouw winkel online goed overbrengt en jou de mogelijkheid geeft om te doen waar je goed in bent: winkelbezoekers verder helpen.

Naamsbekendheid in jouw regio

Bewezen lokale strategie

Bereik jouw doelgroep

Kennen consumenten uit de regio jouw winkel?

We hebben een bewezen strategie om klanten uit jouw regio geïnteresseerd te krijgen in een winkelbezoek. We weten welke marketingcampagnes op Google werken en hoe we beeldmateriaal van jouw winkel en producten slim in kunnen zetten op social media. Die online succesformule voor jouw winkel met showroom lichten we graag toe.

Neem contact op

Cases SEO Bureau

Gebruik de juiste online marketingkanalen

Wil jij met behulp van Google en social media potentiële klanten bereiken om zo meer winkelbezoek te ontvangen?

 

Schakel ons dan in!
Gebruik de juiste online marketingkanalen
1