fbpx

Ervaring in jouw branche

Online marketing bouw en schilders

De eerste scheurtjes in de economie zijn zichtbaar

De bouwsector is nu op zijn hoogtepunt. Je hebt vandaag en morgen niet per se nieuwe klanten nodig. Maar wat ga je doen als het even wat minder gaat in de bouw? We verwachten niet zo snel meer een crisis als 2007, maar het gaat al minder met de economie.

Hoe ga je straks nieuwe opdrachten verzamelen? Heb je dan voldoende naamsbekendheid en onderscheidend vermogen om aan het werk te blijven? Want het eerste dat consumenten doen is bezuinigen op onderhoud en verbouwen.

1Dat weet ik niet zeker

Sta je op de eerste pagina van Google?

De bouw ontvangt altijd de eerste rake klappen als het even tegenzit met de economie. Je wilt jouw beste bouwvakkers en schilders graag behouden. Maar daar heb je leuke en uitdagende opdrachten voor nodig en die leuke opdrachten worden vanzelf minder. Want consumenten hebben bouwbedrijven en schilders straks voor het kiezen als het straks minder goed gaat.

Op dat moment moet jij bovenaan in Google staan. Zodat consumenten jouw bouwbedrijf of schildersbedrijf vinden én in ieder geval meenemen in hun keuze.

Het is juist slim om te investeren in online marketing op het moment dat het goed gaat met jouw bedrijf. Want het kost tijd om resultaten met online marketing te halen.

Gevonden in Google

Zichtbaar op social media

Meer offerteaanvragen

Investeer je al in online marketing?

Met behulp van sterke landingspagina’s en goede advertenties sta jij straks bovenaan op Google. Wij weten wat belangrijk is in de bouwwereld. In de bouwsector zijn maar weinig grote bouwbedrijven en schildersbedrijven in 2019 intensief bezig met online marketing. Hier liggen de mogelijkheden voor jouw bedrijf. En daar kun jij van profiteren.

Wil jij de strijd om Google winnen van concurrerende bouwbedrijven of schildersbedrijven in jouw regio? Wij maken jouw bedrijf zichtbaar en vindbaar in Google zodat jij straks de eerste klappen van de nieuwe economische crisis zonder problemen opvangt. 

2Ik neem contact op

Bouw aan een succesvolle marketingstrategie

Online marketing is het fundament van jouw bedrijf. Bouw aan de toekomst van jouw bedrijf, samen met Seobureau.

 

 

Start vandaag met bouwen
Bouw aan een succesvolle marketingstrategie
1