fbpx

Online marketing voor hoveniers

Wellicht heb je nu genoeg opdrachten, maar blijft dat zo? Opdrachten zijn niet oneindig. Investeer juist nu in optimale vindbaarheid en zichtbaarheid om het op de lange termijn ook goed te blijven doen.

Je vindt het waarschijnlijk lastig om online te laten zien welke opdrachten het beste bij je passen. Maar ook jij wil toch het liefst met de mooiste opdrachten aan de slag?

Of het nu gaat om tuinonderhoud, tuinaanleg of tuinontwerp. Zorg dat je vindbaar bent. Wij hebben een online marketing aanpak die focust op het verkrijgen van onderhoudscontracten in tuinen.

Online marketing voor hoveniers

Benieuwd naar ons scherpe
aanbod?

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas van Beek

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans Gent

Camperhuren.nl

"Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO? Iemand die doet wat ze zeggen en weten waar ze over spreken. Echte specialisten. Als je vindbaarheid van website wil verbeteren ga dan zeker naar de mannen van Seobureau"

Danielle Maaten

Gamailen.nl

Direct weten wat de kosten zijn?

1