fbpx

Online marketing voor automotive/garages

Trouwe klanten waar je op kan bouwen. Dat is waar je op inzet. Werven van nieuwe klanten is per definitie een investering. Daarnaast zien we een toename in private lease, waardoor onderhoud vaak wegvalt. 

Maar er zijn ook zeker nieuwe kansen. Er liggen voldoende mogelijkheden doordat mensen verhuizen en zodoende op zoek zijn naar een nieuwe garagehouder. 

Lokale/regionale vindbaarheid in Google is van groot belang wanneer nieuwe bewoners of overstappers op zoek gaan naar naar een garagebedrijf. Wij hebben een online marketing aanpak ontwikkelt voor de automotive branche. 

Branchegerichte marketingaanpak

Wat kunnen we voor jou betekenen?

  We bereiken via Google en Social media mensen die recent verhuisd zijn en op zoek zijn naar een garagebedrijf voor onderhoud.
  We zorgen dat je lokaal en regionaal goed vindbaar bent in Google op de belangrijkste zoektermen. 
  We tonen Youtube advertenties aan potentiële klanten die een garage zoeken.
  We stimuleren aanvragen door via social media campagnes te sturen op tijdelijke acties: aircocheck, winterbeurt of caravancheck.
  Dankzij emailmarketing halen we meer omzet uit je huidige e-mailbestand. 

'Onderhoud aan de auto gebeurd bij de garage om de hoek. Daarom liggen er voor jouw garagebedrijf voldoende kansen om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Via Social media en Google bereik je deze doelgroep.'

online marketing specialist Seobureau

Bert-jan van den Brink

Online marketing specialist bij Seobureau

Benieuwd naar ons scherpe
aanbod?


Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans

Camperhuren.nl

Wij hebben onze online marketing uitbesteed aan SEO-Bureau. Sinds die tijd een grote stijging aan bezoekers op onze website.

Als ik SEO-Bureau kort zou moeten omschrijven: snel, professioneel, kwaliteit en dit altijd met een vleugje humor! 

Corstian

Mupol.com

Direct weten wat de kosten zijn?

1