fbpx

Online marketing voor automotive/garages

Trouwe klanten waar je op kan bouwen. Dat is waar je op inzet. Werven van nieuwe klanten is per definitie een investering. Daarnaast zien we een toename in private lease, waardoor onderhoud vaak wegvalt. 

Maar er zijn ook zeker nieuwe kansen. Er liggen voldoende mogelijkheden doordat mensen verhuizen en zodoende op zoek zijn naar een nieuwe garagehouder. 

Lokale/regionale vindbaarheid in Google is van groot belang wanneer nieuwe bewoners of overstappers op zoek gaan naar naar een garagebedrijf. Wij hebben een online marketing aanpak ontwikkelt voor de automotive branche. 

'Onderhoud aan de auto gebeurd bij de garage om de hoek. Daarom liggen er voor jouw garagebedrijf voldoende kansen om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Via Social media en Google bereik je deze doelgroep.'

online marketing specialist Seobureau

Bert-jan van den Brink

Online marketing specialist bij Seobureau

Benieuwd naar ons scherpe
aanbod?

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas van Beek

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans Gent

Camperhuren.nl

"Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO? Iemand die doet wat ze zeggen en weten waar ze over spreken. Echte specialisten. Als je vindbaarheid van website wil verbeteren ga dan zeker naar de mannen van Seobureau"

Danielle Maaten

Gamailen.nl

Direct weten wat de kosten zijn?

1