fbpx

Online marketing voor E-commerce

Heb jij je eigen webshop en sneeuw jij onder bij de grote platformen van Bol.com en Amazon? Heb je aan de andere kant te maken met prijsstunters? 

Adverteren wordt steeds duurder. Hoe zorg je voor voldoende onderscheidend vermogen? 

En dan heb je als e-commerce ondernemer ook nog te maken met een moderne consument voor wie vergelijken een vast onderdeel is geworden in het aankoopproces.

Het is tijd voor verandering door middel van een branche gerichte aanpak. Een strategie die online marketing voor e-commerce succesvol maakt.

Benieuwd naar ons scherpe
aanbod?

Reviews

Deze klanten gingen je voor

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas 

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans 

Camperhuren.nl

Wij hebben onze online marketing uitbesteed aan SEO-Bureau. Sinds die tijd een grote stijging aan bezoekers op onze website.

Als ik SEO-Bureau kort zou moeten omschrijven: snel, professioneel, kwaliteit en dit altijd met een vleugje humor! Succes mannen:-

Corstian

Mupol.com

Direct weten wat de kosten zijn?

1