fbpx

Online marketing voor E-commerce

Heb jij je eigen webshop en sneeuw jij onder bij de grote platformen van Bol.com en Amazon? Heb je aan de andere kant te maken met prijsstunters? 

Adverteren wordt steeds duurder. Hoe zorg je voor voldoende onderscheidend vermogen? 

En dan heb je als e-commerce ondernemer ook nog te maken met een moderne consument voor wie vergelijken een vast onderdeel is geworden in het aankoopproces.

Het is tijd voor verandering door middel van een branche gerichte aanpak. Een strategie die online marketing voor e-commerce succesvol maakt.

Benieuwd naar ons scherpe
aanbod?

Reviews

Deze klanten gingen je voor

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas van Beek

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans Gent

Camperhuren.nl

"Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO? Iemand die doet wat ze zeggen en weten waar ze over spreken. Echte specialisten. Als je vindbaarheid van website wil verbeteren ga dan zeker naar de mannen van Seobureau"

Danielle Maaten

Gamailen.nl

Direct weten wat de kosten zijn?

1