fbpx

Online marketing voor detailhandel

Grote online spelers als Bol.com of Amazon zijn een bedreiging voor de detailhandel. Toch is er nog steeds een grote doelgroep die graag een fysieke winkel bezoekt. 

Steeds vaker begint de oriëntatie online. Aan de hand van een voorselectie bepaalt de potentiële klant welke winkels hij of zij een bezoek waard vindt. Om de consument online warm te maken voor een bezoek aan jouw winkel is het belangrijk op te vallen op social media en via kanalen als Google en Youtube. 

Heb jij steeds meer moeite om bezoekers in jouw fysieke winkel te krijgen? Wij hebben een bewezen online marketingstrategie voor de detailhandel (met showroom) ontwikkelt.

Benieuwd naar ons scherpe
aanbod?

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas van Beek

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans Gent

Camperhuren.nl

"Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO? Iemand die doet wat ze zeggen en weten waar ze over spreken. Echte specialisten. Als je vindbaarheid van website wil verbeteren ga dan zeker naar de mannen van Seobureau"

Danielle Maaten

Gamailen.nl

Direct weten wat de kosten zijn? 

1