fbpx

Online marketing voor detailhandel

Grote online spelers als Bol.com of Amazon zijn een bedreiging voor de detailhandel. Toch is er nog steeds een grote doelgroep die graag een fysieke winkel bezoekt. 

Steeds vaker begint de oriëntatie online. Aan de hand van een voorselectie bepaalt de potentiële klant welke winkels hij of zij een bezoek waard vindt. Om de consument online warm te maken voor een bezoek aan jouw winkel is het belangrijk op te vallen op social media en via kanalen als Google en Youtube. 

Heb jij steeds meer moeite om bezoekers in jouw fysieke winkel te krijgen? Wij hebben een bewezen online marketingstrategie voor de detailhandel (met showroom) ontwikkelt.

Benieuwd naar ons scherpe
aanbod?

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas 

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans 

Camperhuren.nl

Wij hebben onze online marketing uitbesteed aan SEO-Bureau. Sinds die tijd een grote stijging aan bezoekers op onze website.

Als ik SEO-Bureau kort zou moeten omschrijven: snel, professioneel, kwaliteit en dit altijd met een vleugje humor! 

Corstian

Mupol.com

Direct weten wat de kosten zijn? 

1