fbpx

Online marketing voor de B2B markt

De aanpak voor bedrijven in de B2B markt verschilt duidelijk met de B2C markt. Het zoekgedrag in de zakelijke omgeving is niet te vergelijken met dat van particuliere consumenten. Ook spelen andere kanalen een rol in het aankoopproces.

De concurrentie wordt vooral online steeds groter. Met Seobureau kies je voor een partner die weet waar de markt om vraagt. Wij richten jouw online marketing in en blijven deze toetsen en verbeteren.

Heb je bijvoorbeeld een accountantskantoor, ICT bedrijf of bied je VCA cursussen aan? Wij staan voor jou klaar met onze bewezen strategieën toegespitst op jouw bedrijfstak.  

'Online marketing voor de B2B markt vergt een ander soort strategie dan B2C marketing. Centrale vraag: 'hoe bereik je gebruikers, inkopers, beslissers en andere mensen die invloed uitoefenen op het koopproces binnen een bedrijf?'

online marketing specialist Seobureau

Bert-Jan van den Brink

Online marketing-specialist bij Seobureau

Benieuwd naar ons scherpe
aanbod voor B2B?

Reviews

Dit zeggen klanten over ons

"De eerste gesprekken waren heel verhelderend en gaven precies aan wat Seobureau voor ons zouden kunnen betekenen. We zijn nu ruim 4 maanden verder en de campagnes draaien op volle toeren, de omzet is met 30% gestegen"


Andreas van Beek

Verhuisboxen.nl

"Seobureau heeft uitstekend meegedacht over het positioneren van mijn online marketing strategie. Zeer behulpzaam, adequaat en geduld. Hartelijke bedankt en het  aanbevelen waard' 

Hans Gent

Camperhuren.nl

"Zoek je iemand die echt verstand heeft van SEO? Iemand die doet wat ze zeggen en weten waar ze over spreken. Echte specialisten. Als je vindbaarheid van website wil verbeteren ga dan zeker naar de mannen van Seobureau"

Danielle Maaten

Gamailen.nl

Direct weten wat de kosten zijn?

1